Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Alessandra Ambrosio İstanbul'a geliyor!

Türkiye'nin en büyük moda şovu Dosso Dossi Fashion Show'un yönetimi, her yıl haziran ayında Antalya'da gerçekleştirdikleri moda şovunu bu sene mart ayında İstanbul'da düzenlemeye karar verdi. Defilenin baş mankeni de top model Alessandra Ambrosio olacak.

|

Hilton İstanbul Bosphorus'ta, 16- 18 Mart'ta düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show, 20 ülkeden yaklaşık 5 bin moda profesyonelini buluşturacak. Etkinliğin hazırlıklarının devam ettiğini belirten Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, top model geleneğini İstanbul'da da sürdüreceklerini ve bu yıl Alessandra Ambrosio'yu ağırlayacaklarını söyledi.

Victoria's Secret podyumlarından 2 yıl önce emekliye ayrılan Ambrosio'nun, İstanbul'da podyuma çıkacağını Ersalan, "17 Mart günü İstanbul Kongre Merkezi'nde özel bir sahnede ünlü modeli ağırlayacağız. Ambrosio, 2020 sonbahar- kış kreasyonlarından oluşan 4 giysi ile podyumda yürüyecek. Koreografisini Yasin Soy'un hazırlayacağı defilede; ünlü top modele yaklaşık 100 manken eşlik edecek" dedi.

ÜNLÜ MODEL, SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Alessandra Ambrosio, İstanbul'da düzenlenecek defilede yer alacağını, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyurdu. Ambrossio gönderisinde, "Merhaba Türkiye, 17 Mart'ta Dosso Dossi Fashion Show'a gelecek olmaktan heyecanlıyım. Yakında görüşmek üzere" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.