Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Çağdaş sanata tam destek!

.

Milliyet Haber

Yeni binasını ziyarete açmaya hazırlanan Arter’in, Koç Holding ve Arter Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç ve Arter Kurucu Direktörü Melih Fereli’nin ev sahipliğindeki protokol açılışı, önceki akşam gerçekleşti

Cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri, Vehbi Koç Vakfı (VKV) kuruluşu olan, çağdaş sanat alanında üretim ve sergileme altyapısı sunmak üzere açılan Arter’in, Dolapdere’deki yeni binasında buluştu. Koç Holding ve Arter Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç ve Arter Kurucu Direktörü Melih Fereli’nin ev sahipliğindeki protokol açılışına, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yanı sıra Revna Demirören, Rahmi Koç, Güler Sabancı, İzzet Garih ve Oya-Bülent Eczacıbaşı’nın da aralarında bulunduğu tanınmış simalar katıldı. Etkinlikte, açılış konuşması yapan Ömer M. Koç, “Toplum olarak daha iyi bir gelecek istiyorsak, yeni fikirlere ve cesur adımlara her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Arter’in yeni binasıyla, tüm halkımızın, özellikle de gençlerimizin ve çocuklarımızın, sanatla özgürce karşılaşabileceği bir ortamı mümkün kılmanın heyecanı içindeyiz. Ne mutlu ki, çağdaş müzecilik anlayışıyla inşa edilen ve sergilerin yanı sıra konserler, tiyatro, dans, film gösterimleri gibi sanatın pek çok disiplinini de içererek ziyaretçilerine ‘bir müzeden daha fazlası’nı sunan bu yapıyı hayata geçirebildik” diyerek, duygularını ifade etti. Arter, 2019 yılı sonuna kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

 

Yazarın Diğer Yazıları

  1. Kardeşlerin güç birliği
  2. Özel konuk
  3. Dostlar buluştu
  4. Eski dostlar, eski dostlar...
  5. Dostlar buluştu
  6. Fuar yorgunluğu
  7. Uzun tatilin ardından...
  8. Tatlı hatıralar
  9. Davet müjdesi
  10. Renkli gece

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.