Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Finale Türk damgası

.

Milliyet Haber

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından, Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşen Uluslararası Engel Atlama Balkan Şampiyonası’na, Türk biniciler damga vurdu.

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından, binicilik sporunun gelişmesi için düzenlenen ve dünya klasmanında bir yarışma olarak kabul edilen, Uluslararası Engel Atlama Balkan Şampiyonası, geçtiğimiz hafta sonu Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşti. Turnuvada, Alternatif Bank sponsorluğunda koşulan Usta Biniciler Ferdi Balkan Şampiyonu, Türkiye’den Condino 29 isimli atıyla Hasan Şentürk oldu. Yıldız Biniciler Ferdi Balkan Şampiyonu ve günün birincisi Kelibia Z isimli atıyla Burak Alparslan olurken, Genç Biniciler Ferdi Balkan Şampiyonu ikincisi aynı zamanda Grand Prix günün birincisi License isimli atıyla Taha Yedikardeş oldu.

Şampiyonada; Bulgaristan, Hırvatistan, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan, Türkiye ve Yunanistan’ın milli takımlarının katılımıyla, dünyanın önemli 145 sporcusu ve 147 atı yarıştı. Grand Prix günün yarışmasında birinciliği, Türkiye’den Franciene isimli atıyla Sencer Can ve Condino 29 isimli atıyla Hasan Şentürk kazandı. Ödül töreninde, Alternatif Bank Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Şimşek ve Türkiye Binicilik Federasyonu Atıf Bülent Bora, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Koru Sigorta, Qatar Airways, Alternatif Bank ve DS Automobiles Türkiye sponsorluğunda düzenlenen yarışmaların destekçileri ise Alba Prestige, Atik, Işık Peyzaj, Radyo D ve Vansan oldu. Organizasyonun medya sponsorluğunu ise her yarışmada olduğu gibi, Demirören Medya üstlendi. Binicilikte seyir zevki en yüksek Engel Atlama Şampiyonası’nın keyfini yaşayan davetliler; aynı zamanda Kemer Country Atlı Spor Kulübü ve DS Automobiles Türkiye iş birliği çerçevesinde, festival alanındaki yeni nesil DS Automobiles modelleriyle DS 7 Crossback ve DS 3 Crossback modellerini yakından inceleme ve test etme imkanı yaşadı.

Yazarın Diğer Yazıları

  1. Fuar yorgunluğu
  2. Uzun tatilin ardından...
  3. Tatlı hatıralar
  4. Davet müjdesi
  5. Renkli gece
  6. Yalıda davet
  7. Sanat tutkunları
  8. Bir defilenin ardından...
  9. Seçim heyecanı
  10. Sanayiciler buluştu

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.