Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

SosyalBen altı yaşında!

.

Milliyet Haber

7-13 yaş arası çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini hedefleyen SosyalBen Vakfı, kurucusu Ece Çiftçi ile destekçisi Hakan Sabancı’nın ev sahipliğinde, altıncı yaşını kutladı.

Dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7-13 yaş arası çocukların, yeteneklerini geliştirmelerini hedefleyen SosyalBen Vakfı, Ece Çiftçi ve Hakan Sabancı ev sahipliğinde altıncı yaşını kutladı. Etkinliğe, Revna Demirören, Arzu Sabancı, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Zeynep Temelli, Demet Erciyes, Demet Sabancı Çetindoğan, Ruken Mızraklı, Hacı Sabancı-Nazlı Kayı ve İdil Gazioğlu katıldı.
Vakfın yeni yaşına özel SosyalBen Store’da satılacak ve gelirin köy okullarında eğitim gören öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda yönlendirmelerine aktarılacağı kupaları tasarlayan Sabancı, “Çok heyecanlıyım. Çocukların yüzlerindeki gülümseme yeter ki eksik olmasın. İyiliğin bulaşıcı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. Vakfın kurucusu Çiftçi ise, “Bir dünya hayal ettim ve durmadan çalıştım. 11 ülkede, 460 gönüllümüz, 10 topluluğumuzla 72 ilde 35 binden fazla çocuğun hayatına dokunurken, hayallerime dünyanın
inandığının farkına vardım” şeklinde konuştu.

Yazarın Diğer Yazıları

  1. Kardeşlerin güç birliği
  2. Özel konuk
  3. Dostlar buluştu
  4. Eski dostlar, eski dostlar...
  5. Dostlar buluştu
  6. Fuar yorgunluğu
  7. Uzun tatilin ardından...
  8. Tatlı hatıralar
  9. Davet müjdesi
  10. Renkli gece

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.