Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Marka yönetimi ve teknoloji danışmanı Ecehan Ersöz, ‘Geleceğin Teknolojisi ile Moda ve Güzellikte Neler Değişecek?’ sohbetiyle, cemiyetin ünlü isimlerine farklı bir sunum yaptı. Bodrum Moon Beach’te, Ali ve Erkan Ünal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona, Jülide Berkman, Arzu Kunt, Belkıs Aksoy, Canan İmer, Nesrin Eyilik, Oya Germen ve Hale Dicleli Yamanoğlu katıldı. Ersöz, yapay zeka, üç boyutlu yazıcılar, sanal gerçeklik ve 5G gibi moda ve makyaj sektörüne yön verecek teknolojilere dair güncel gelişmeleri, konuklarıyla paylaştı. Danışman, yapay zekanın tüketicilere ait alışveriş verilerini analiz etmesi, kişiselleştirilmiş ürünleriyle müşteri memnuniyeti ve deneyimini sağlarken, markalar için verimlilik, dünya için ise çevre korumasına katkı sağlayacağını vurguladı.

TEKNOLOJİK SOHBET





Viyana’da tanıtım
Dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu, Viyana’daki butiğinde düzenlediği davetle, Sonbahar-Kış 2019/20 Koleksiyonu’nu tanıttı. Dört mankenin mini bir defileyle sunduğu tasarımlar, konukların ilgisini çekti. Organizasyonda, Karin Kneissl, Prenses Lila von Schwarzenberg, Cordula Reyer, Nicole Beutler, Kathi Stumpf ve Werner Fasslabend ile Dilek Sabancı yer aldı.

TEKNOLOJİK SOHBET



Yeni sezona enerjik giriş
Can Tarlan’ın sahibi olduğu Nocturne, İstinye Park mağazası açıldı. Kadın giyim üzerine iddialı tasarımlarıyla dikkat çeken markanın yeni sezon ürünlerinin görücüye çıktığı mağaza, modeseverlerin akınına uğradı. Türkiye’de dördüncü mağazasını açan Nocturne,
resmi açılışı ise eylül ayında, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de katılacağı büyük bir davetle yapacak.

TEKNOLOJİK SOHBET



Tarihi yarımada turu
Deri sektörünün önde gelen isimlerinden Ruken Mızraklı, başarılı çalışma hayatının yanı sıra sosyal aktiviteleriyle de adından söz ettiriyor. Önceki gün yurt dışından gelen misafirlerini karşılayan iş insanı, onlarla Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı ve Şerefiye Sarnıcı’nı gezdi. Pandelli Restaurant’ta mola veren grup, daha sonra Boğaz turu yaptı.