Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Babaya gözyaşı

Yıldız futbolcu Christiano Ronaldo,2005 yılında hayatını kaybeden babasının görüntülerini izleyince, gözyaşlarını tutamadı

|

Cristiano Ronaldo, hafta başında Piers Morgan’la röportaj yaptı. 14 yıl önce kaybettiği babası Jose Dinis Aveiro’nun daha önce hiç görmediği bir video klibi kendisine izletilen Juventus’lu yıldız, gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisiyle gurur duyduğunu söyleyen görüntü karşısında Ronaldo, “Bu video’yu hiç görmemiştim. İnanamıyorum. Bu röportajın eğlenceli geçeceğini düşünmemiştim, ağlamayı beklemiyordum. Tüm izlediklerimi aileme seyrettirmeliyim” dedi.
Alkol problemi nedeniyle 52 yaşında karaciğer yetmezliğinden hayatını kaybeden babasının, kendi başarısını ve torunlarını göremediğinden yakınan futbolcu, “Onu hiçbir zaman tam anlamıyla tanıyamadım. Asla normal bir sohbetimiz olmadı. Zor bir adamdı. O gittiğinde ben 20 yaşındaydım. Hayatımın dönüm noktalarını kaçırdı ve çocuklarımı göremedi. Genç öldü” şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.