Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Delibal'ın çekimleri başladı

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Yıldırım Türker’in üstlendiği Delibal’ın çekimleri önceki gün İstanbul’da başladı.

|

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı yeni sinema filmi “Delibal” tutkulu ve sürprizlerle dolu bir aşk hikayesini sinema perdesine taşıyacak.

İMAJ YENİLEDİLER!

Aynı üniversitede öğrenci olan Barış (Çağatay Ulusoy) ve Füsun’un (Leyla Lydia Tuğutlu) masalları aratmayan aşk hikayesini konu alan film için oyuncular uzun bir ön hazırlık dönemi geçirdi.

Müzik ve motor tutkunu olan Barış karakteri için 7,5 kilo vererek zayıflayan ve saçlarını uzatan Ulusoy aynı zamanda özel bateri ve motosiklet sürüş dersleri aldı. Leyla Lidya Tuğutlu ise rol aldığı dönem dizisi Karadayı’nın ekranlara veda etmesiyle Delibal için öncelikle saçlarında değişikliğe gitti.

Büyük bir merakla beklenen “Delibal” Kasım ayında sinemaseverlerle buluşacak.



© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.