Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Demet Akalın: Okan’la tekrar evlilik olmaz!

Geçtiğimiz yıl Okan Kurt'tan tek celsede boşanan Demet Akalın, canlı yayında özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 47 yaşındaki şarkıcı, Okan Kurt ile yeniden evlenmeyeceğini söyledi.

|

Demet Akalın, TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına konuştu. Geçtiğimiz sene boşandığı eşi Okan Kurt ile şimdilerde sevgili olan Akalın, her şeyin bu şekilde daha güzel olduğunu belirterek, "Okan’la tekrar evlilik olmaz, böyle güzel. İstemiyorum hiçbir şey. Okan böyle şeyleri sormuyor, umuru bile değil. Kavga dövüş falan sevmem. Kocamın birisiyle kırıttığı falan kulağıma gelmedi. Bizimki sevgisizlikten bir boşanma değildi zaten. Hayatta barışmazdım zaten, bir iki gezdim kafam rahattı" şeklinde konuştu.

Başarılı popçu, "Ben çocuk istiyorum. Hira önceden yanaşmıyordu. Daha bir 10 senesi var. Okan’a kalsa 5-10 tane olacak. Kocam için değil de Hira’ya bir kardeş yapabilirim” dedi.

Akalın, “Bize şimdi yeni yatak yapıldı. Hira, ben ve Okan beraber yatıyoruz. Onlar beraber takılıyor ben odama çıkıyorum. 8-9 aydır tek başına yatıyorum yani. Okan boşanma sonrası 'Senin yere düşen yüzünü kaldıracağım' dedi. Okan’ın benim ailemle arası pek parlak değil. Küçükken bana bakan teyzem hastanede yatıyordu, Okan bir telefonla özel hastaneye aldırdı" dedi.

NE OLMUŞTU?
Okan Kurt’un şirketinin iflas etmesinin ardından Demet Akalın’la taşındıkları yeni evlerine haciz gelmişti. Ünlü çift, 6.5 yıllık evliliklerini bitirme kararı almıştı. İkili, kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra barışmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.