Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gardıroplar renklendi

Cemiyet hayatının tanıdık simaları, altı markanın ortak düzenlediği, gardıropları renklendirecek etkinlikte buluştu.

|

Cemiyet hayatının renkli yüzleri, alanlarında başarılı ve iddialı altı markanın beraber düzenlediği organizasyonda bir araya geldi. Takı markası Mykonos Glow, Müge Arnas, Tuba Peksayar ve Tuçe Peksayar’ın seyahat aksesuarları The Glowings, modacı Tuba Ergin’in, ev dekoru Noi Design, kimonolarıyla dikkat çeken Crasula Design ve plaj giyim için Creme de la Elif Özyiğit Creme markaları, seyahat kolaylığı ve yaz koleksiyonları için Nish Palas Glens Restaurant’ta başarılı bir etkinliğe imza attı.

Sıcak ve asil takılardan, cesur sofistike zamansız kıyafetlere ve dekorasyon yastıklara kadar sergilenen tasarımlar, konukların beğenisini kazandı. Buluşmaya, Ebru Sanver, Müge Karamızrak, Alegra Levi, Hale Dicleli, Aylin Çetinkaya ve Berrin Ak katıldı.




© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.