Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hazal Kaya'dan düğün sonrası ilk paylaşım

Kndisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Hazal Kaya'dan düğün sonrası ilk paylaşım geldi.

|

Hazal Kaya ve Ali Atay, çarşamba günü dünyaevine girdi. Güzel oyuncu, düğünden sonra Hazal Kaya ilk kez fotoğraf paylaştı.

İşte Hazal Kaya'nın paylaştığı fotoğraf ve o not:
"Eveeet nereden başlasam, nasıl anlatsam. Üst üste üzücü bir takım olayları birlikte güçlenerek atlattıktan sonra dedik ki ne yaz düğünü ya ne gerek var beklemeye. Önce yurtdışında ufak bir ekiple planladığımız düğünü sonra bir çok sebeple İstanbul’a almak zorunda kaldık. İyi ki öyle olmuş. Bizimle birlikte kendi düğünleriymiş gibi oynayan şahane misafirlerimiz,ne kadar kalabalık bir ailemiz olduğunu gördük, sizi çok seviyoruz,çok şanslıyız"

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.