Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Her telden şarkı söylerim'

Bahçeşehir Assolist'te her hafta program yapan Berdan Mardini, bu sefer ilk kez Jolly Joker Beyoğlu sahnesinde dinleyicisi ile buluştu.

|

Yeni albüm çalışmaları ve yeni sinema projesi ile yoğun günler yaşayan Berdan Mardini, "Önümüzdeki günlerde yepyeni şarkılarımla dinleyicilerimin karşısında olacağım. Tarzımın dışında farklı şarkılarım, tüm plajlarda herkesin dilinde olacak' ifadelerini kullandı.

Önceki gece Jolly Joker'de sahneye çıkan şarkıcı, "Değişik sahnelerde yer almayı seviyorum. Her hafta sahnede olduğum için repertuarım pek çok sanatçıdan daha geniş. Her telden şarkı söylerim' diyen Mardini, Jolly Joker sahnesinde türkü, arabesk şarkıların yanı sıra Sezen Aksu, Ahmet Kaya, Kayahan gibi pek çok sanatçının da şarkılarını seslendirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.