Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'İçten söyledim'

Ahmet Kaya’nın ‘Kum Gibi’ şarkısını seslendirdiği için eleştirilen İvana Sert, “Kendime göre yorumladım. İçten ve severek söyledim” diye konuştu.

|

Ivana Sert-Tarhan Telli çifti, Hilltown Alışveriş Merkezi İstanbul’da gerçekleşen Cirque du Soleil’in yeni şovu ‘Bazzar’a katıldı. Ahmet Kaya’nın ‘Kum Gibi’ şarkısını seslendirdiği için eleştirilen modacı, “Kendime göre yorumladım. İçten ve severek söyledim. Onu sevdiğim ve saydığım için okumak istedim” dedi.

Motosiklet tasarımcısı sevgilisi, “Siz beğendiniz mi?” sorusuna, “Doğu kökenli bir ailenin çocuğu olduğum için ilk başta korkuyordum. Ama bazı tepkiler o kadar güzel geldi ki çok mutlu oldum. Ailem bile arayıp tebrik etti. Ivana çok cesaretliydi. Yapabileceğinin en iyisini yaptı” cevabını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.