Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İzzet Yıldızhan: Hülya Avşar ile saatlerce ağladık

Geçtiğimiz günlerde annesi Suriye Yıldızhan'ı kaybeden İzzet Yıldızhan, önceki gün yakın arkadaşı Murtaza Altunkaya ile birlikte Etiler'de objektiflere yansıdı. Annesinin vefatından dolayı sakal bıraktığı gözlenen Yıldızhan, ummadığı kişiler tarafından arandığını, bir kesiminde taziyede bile bulunmadığını ifade etti. 

|

 İzzet Yıldızhan kendisini taziyeye arayan dostları için, "Beni en çok şaşırtan isim Hülya Avşar oldu. Anne acısını en iyi bilenlerden birisi o da. Bana 'Zaman geçtikçe acısını daha çok yaşayacaksın' dedi. Saatlerce telefonda o ağladı, ben ağladım" dedi.

İbrahim Tatlıses, Emrah, Emel Sayın, Faruk Tuncer, Murat Kurşun gibi birçok sanatçı dostunun yanında bulunduğunu ifade eden ünlü türkücü, aynı sahneyi paylaştığı ve uzun yıllar program yaptığı birçok sanatçı arkadaşından da taziye telefonu dahi almadığını söyledi.

'HADDİNİ BİLDİRMİŞTİM'

Şarkıcı, Demet Akalın ile girdiği polemiğin hatırlatılması üzerine ise Yıldızhan, "Geçmişte 'Diyarbakırlılar ter kokuyor' diye, bir gafta bulunmuştu ve ben ona zamanında haddini bildirmiştim. Ama belli ki yine birilerinin Demet Akalın'a haddini bildirmesi gerekiyor. Ben yoksa hayattaki en kıymetlimi kaybetmişim. Acımı yaşıyorum, Onunla ilgili konuşmak dahi istemiyorum, zaman kaybı" diyerek sert bir çıkışta bulundu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.