Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İkisi de büyük birer yıldız olan dünyanın en ünlü çiftlerinden Catherine Zeta- Jones’la Michael Douglas, İstanbul Havaalanı’na indiklerinde gazetecilerin kendilerini görüntülemesinden rahatsız oldu. İstanbul turları sırasında da gazetecilerden kaçışları sürdü. Tabii ki her an kameraların onlara dönük olması yorucu ve bazen can sıkıcı olabilir ama her nereye giderlerse gitsinler, aynı ilgiyle karşılaşmaya alışkın olmaları gerekiyor. Asık suratla kendilerini saklamak yerine durup iki gülümseseler ne kaybederler? Hele de deneyimli sanatçıların, gazeteciler tarafından çekildiklerinde böyle tepki vermesi itici oluyor. Neyse ki Douglas, Kapalıçarşı’da poz vermiş, ne tatlı işte... Bu arada İstanbul gezileri boyunca on parmak yağmur yağması ve havanın buz gibi olması şanssızlık. Şehrimizin güzelliklerine tam anlamıyla şahit olamadılar!

Haberin Devamı

MESİH’LE ALLAK BULLAK!

2020’nin ilk günü gösterime girdiğinden beri bolca konuşulan Netflix’in Messiah (Mesih) dizisini kaçırmadım tabii ki! İzlerken Mesih’in gerçek mi yoksa herkesi kandıran iyi bir sihirbaz mı olduğunu merak ede ede bir hal oluyorsunuz, sezonu bitirene kadar epey uykusuz kaldım ama sonuçta dizi sizi ikileminizle baş başa bırakıyor! İleri aldığım bazı sıkıcı sahneler olsa da, Şam’dan Teksas’a, Kudüs’ten Washington’a atlayarak dünyada yaşananları kesit kesit gözler önüne seren sahnelerle genel olarak kendini izlettiriyor ve vicdanen etkiliyor da… Başroldeki Mehdi Dehbi, oynadığı karakterin hakkını vermiş. Spor kıyafetlerle dolaşan bir Mesih yorumu da ilk defa görüyoruz. Dizi beni allak bullak etti dostlar, sevdim mi sevmedim mi bilemiyorum ama meraktan yeni sezonu da izleyeceğim kesin!

ALTIN KÜRE RÜKÜŞLERİ!

Altın Küre’de “Hah şu da harika giyinmiş” denecek tek bir sanatçı olmadığı gibi bazılarının rüküşlüğü ve kıyafet seçimlerinin korkunçluğu dillere destan! Mesela o güzeller güzeli Jennifer Lopez, Valentino elbisesiyle kendini neden bir hediye paketine çevirmiş, anlamak imkansız! Salma Hayek’in, göğüslerini adeta insanların suratına çarptığı akıllara zarar Gucci elbisesini ancak bir porno yıldızı giyse normal karşılanabilirdi. Charlize Theron’un yeşilli siyahlı elbisesi bir o kadar fena... Gwyneth Paltrow da güzel giyinmemiş ama vücudunun fitliğine bakakalmaktan kıyafetine yorum yapamadım! Bu elbiseler nedir ey hanımlar, size ne oldu?!

Haberin Devamı

HER MAYODA YENİ BİR HADİSE!

“Vay Hadise açık giyinmiş, aman bir tarafını göstermiş” diye sürekli şarkıcının giyimi üzerine konuşuluyor, kıyafetleri eleştiriliyor. Hadise, gazete manşetlerini süsleyeceğini bile bile aynı giyim tarzını sürdürüyor, ‘Reklamın iyisi kötüsü olmaz’ derler, bu sayede sürekli gündemde... Her seferinde günlerce konuşmanın alemi var mı? Ayrıca bu mayomsu sahne kostümlerini Rihanna, Beyonce giyince iyi hoş da, bizden biri giydiğinde neden tu kaka? Üçüncü dünya ülkesi muhabbetlerine son versek artık.