Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Uzun zamandır yaz aylarında şehir ve yazlık arasında mekik dokuduğum için, çocukken çok sevdiğim ‘yazlıkçı’ kafasına bir türlü giremiyordum. Bu yaz inat ettim, eylüle kadar Bodrum’a serildim. Kıskandırmak gibi olmasın ama burası gerçekten insanın ömrünü uzatır. Huzur ve mutluluğun dibine vurmuş haldeyim. Sevgili arkadaşım Ece Vahapoğlu da hamileliğini Bodrum’da geçiriyor ve eşi İstanbul’da olduğu zamanlar bol bol görüşüyoruz. Basında sıkça gördüğünüz gibi altıncı ayına yaklaştı. Buna rağmen nasıl fit göründüğüne inanamazsınız! Sadece karnı büyüyor, kollar, bacaklar taş gibi kaslı, hamile demeye bin şahit ister!
E tabii Instagram’da Ece’yi mesaj yağmuruna tutan, yollarda durduran ve nasıl böyle kaldığının sırlarını merak eden tüm kadınlar adına bu süper fit anne adayını yakından takipteyim! Ece’nin formunu nasıl koruduğunu merak edenleri böyle alalım hanımlar… 41 yaşında 51.7 kiloyla hamile kalan başarılı wellness ve yoga eğitmeni, yazar ve sunucu; bugüne kadar altı kilo aldı. Her sabah mutlaka spor yapıyor. Hamile yogası ve pilatesi, yürüyüş, yüzme her gün yaptığı sporlar… Gözlerimle şahidim çok sağlıklı besleniyor, abartıya kaçmadan, kendisi ve bebeği için gerekli besinleri alıyor. “Ece hamilesin yesene patlayana kadar, ben yerinde olsam 20 kilo almıştım” diyorum ama disiplinini asla bozduramıyorum! Arada canı tatlı çektiğinde onu da dozunda olmak kaydıyla yiyor.

ECE VAHAPOĞLU:  HAMİLE VE SÜPER FİT



Disiplin, spor, pozitif enerji…
Sadece spor ve beslenmesine değil; giyim kuşamına da her zamanki gibi özen gösteriyor. Kendini zerre kadar salmamış. Renkli renkli kıyafetleriyle içimizi açıyor, benim sıkı bir bağımlısı olduğum kendi spor markası Fit21’lerini çekiyor üstüne, sporunu yapıyor. Bir de hamile koleksiyonu çıkardı şimdi, nasıl kaliteli, şık ve güzeller anlatamam. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, ben çok istedim diye her rengini bayılarak kullandığım spor taytlarının beyazını da yaptı bu yaz! İnsanın en sevdiği markanın arkadaşına ait olması böyle havalı bir şey işte!
Yazı Bodrum’da geçiriyor ama boş durmuyor. Büyük ilgi çeken ‘İçindeki Dişiyi Uyandır’ kitabı çıkalı kısa bir zaman oldu, o bugünlerde yeni kitabını yazıyor. Bir yandan imza günleri ve söyleşiler yapıyor, sosyal hayatını kısıtlamıyor, oturduğu yerde kalakalmıyor yani. Ece gerçekten her özelliğiyle örnek alınacak bir kadın, çalışma hayatına ve üretmeye ara vermemek de onu zinde tutuyor. Halbuki; “Aman hamileyim nasıl olsa, yan gelip yatayım, kendimi yemeğe vurayım” da diyebilirdi.
Daha bir kere sızlandığını dahi duymadım, öyle enerjik ve keyifli… Onun bu yüksek ve pozitif enerjisi muhakkak ki kasım ayında doğacak oğluna da yansıyacak. Kadınların büyük merakla yüzlerce soru sorduğu Vahapoğlu’nun hamileliği işte böyle hareketli geçiyor hanımlar… O fit görüntü durduk yere değil, ardında emek, disiplin ve vazgeçmemek var. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin. Fotoğrafları 23 haftalık hamile haliyle Bodrum’da çektik, çok güzel değil mi?

ECE VAHAPOĞLU:  HAMİLE VE SÜPER FİT