Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

İzlediğim filmdeki kadın karakter, hayatını altüst eden kocası için şöyle diyor: “Ona o kadar aşık oldum ki, yaptığı olmayacak şeyleri görmezden gelip, idare ettim. Sezgilerimin sesini duymamaya çalıştım. Şimdi düşünüyorum da keşke biri çıkıp ‘Derhal arkanı dön ve koşarak git, bu adam seni perişan edecek’ deseydi. Şu bir gerçek ki, şeytan güzel paket yapıyor!” Hele o son cümle fazlasıyla beynimde yer etti. Gerçekten de karanlıklarla, kötülüklerle dolu bazı insanlar bunun tam tersi bir hava yaratmakta çok usta oluyorlar.
Zerrin Özer’in yeni evlendiği eşiyle ilgili ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programında ortaya çıkan dolandırıcılık iddiaları, mağdur olduğunu söyleyen kişilerin Özer’i uyarmak için yaptıkları açıklamalar, bu cümleleri getirdi aklıma... Bir yanda kendi tanıdığı ya da tanıdığını sandığı insan, diğer yanda “O sandığın gibi biri değil” diye bas bas bağıran insanlar... En mutlu olacağı günlerde huzursuzluk ve üzüntü yaşamak, inandıklarının gerçek olmadığı ihtimaliyle yüz yüze kalmak, hırpalar insanı... Yine de eğer iddialar doğruysa, yanlış bir seçimin başında üzülmek, sonunda üzülmekten her zaman daha iyidir!

‘SANA DİYET YAPTIRMAM!’
Yaz aylarında bir Bebek’in değişmezi ‘Mini Dondurma’nın önünden geçersem, bir de sağda solda ‘Magnum’ görürsem diyetim yalan oldu demektir... İkisine de dayanamam! Geçenlerde kendime eve dondurma almayı yasakladığımın ertesi günü kapı çaldı. Gelen koskoca kutuyu bir de açtım ki içi ağzına kadar dondurma dolu! Süperstar Ajda Pekkan’la yaptıkları çok ses getiren iş birliğini paylaşmışlar sağ olsunlar... Benim şuurumu kaybedeceğimi ne bilsinler!
Pekkan, “Ben hep olmak istediğim Ajda oldum, sadece içimdeki hazzın sesini dinledim. Umarım herkese kendi hazlarının peşinden gitmeleri için ilham olmuşuzdur” diyor. Bana bir de patlayana kadar dondurma yemek için ilham oldunuz! Eve gelen dondurma dolu kutuyu düşündükçe; sanki evren bana, “Boşuna uğraşma, sana diyet yaptırmam!” diyormuş gibi hissediyorum.

BÜYÜK BULUŞMADAN NE ANLADIK?
Seçime bir hafta kala İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları’nın ilk kez karşılıklı geldiği programı heyecanla beklediğimize değdi mi sahi? “Tarihi buluşma” dedik, demokrasi adına sevindik ama hem adaylara verilen üçer dakikalık cevap hakkı süresi çok kısaydı hem de birbirleriyle diyaloğa girmelerine izin verilmeyecekse bu buluşmanın ne anlamı vardı? Tek tek çıksalardı da aynı şey... Ekran karşısına kilitlendiğimizle kaldık!

EN TATLI GELİN...

‘ŞEYTAN GÜZEL PAKET YAPIYOR’
Geçtiğimiz günlerde Barselona’da basketbolcu Caner Erdeniz’le evlenen oyuncu Müge Boz, sade gelinliği ve spor ayakkabılarıyla adeta romantik filmlerden fırlamış gibi görünüyordu... Doğallığına ve çabasız güzelliğine bayıldım. Son zamanlarda gördüğüm en tatlı gelin olmuş. Bu çiftin yaptığı gibi ufak, sevimli nikahlar, bol gösterişli düğünlerden çok daha duygusal ve gerçek bir his veriyor baktıkça...