Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Nuh Tepesi' filmi Tribeca Film Festivali’nde

Cenk Ertürk’ün yazıp yönettiği, Haluk Bilginer, Ali Atay ve Hande Doğandemir’in rol aldığı 'Nuh Tepesi' filminin dünya prömiyeri, New York’taki Tribeca Film Festivali’nde yapıldı.

|

'Pencereler Ardında', 'Nahoş Bir Mevzu' ve 'Kimse Elimi Tutmasın' filmleri yabancı festivallerde büyük ses getiren Cenk Ertürk, son çıkarmasını Amerika’ya yaptı. Ertürk, Cannes Film Festivali Cinefondation Residence’ten aldığı destekle çektiği 'Nuh Tepesi'nin prömiyerini, Tribeca Film Festivali’nde yaptı. 5 Mayıs’a kadar sürecek olan festivalin Uluslararası Yarışma bölümünde gösterilecek 'Nuh Tepesi'nin prömiyeri, Village East Cinema’da gerçekleşti.

Ölen babasının son isteğini yerine getirmeye çalışan 'Ömer’in ilginç hikayesini anlatan film eleştirmenlerden tam not aldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.