Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Nusret Gökçe: Hedef bütün dünya

Tuzlama hareketiyle dünya çapında ünme kavuşan Nusret Gökçe, son şubesini önceki gün Kapalıçarşı'da açtı.

|

İş, sanat ve cemiyet dünyasından 500’e yakın seçkin konuk, Nusr-Et'in Kapalıçarşı şubesi açılış davetinde bir araya geldi. Açılaşa gelenler arasında Chris Noth, Arda Turan, Mustafa Ceceli-Selin İmer, Burak Yılmaz, Hakan Ural, Murat Pilevneli, Tamer Yılmaz, Sevan Bıçakçı, İsmail Acar, Ayşe Azizoğlu, Ender Saraç, Emre-Burcu Ziyal, Hakan Öztürk, Sinem Yıldırım, Uğur Kurul, Esra Üstünkaya, Sinan Sertel, Tuba Ergin, Uğur Tan, Arzu Kunt gibi ünlü isimler vardı.

MUSTAFA CECELİ'YLE TUZLAMA
Yoğun ilgiden fırsat bulup gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nusret Gökçe, "Son şubemizi de açtık. Hedef bütün dünya inşallah. Öncesinde Las Vegas, Los Angeles ve Londra var. Burası da Kapalıçarşı, dünyanın merkezi" ifadelerini kullandı.
Muhabirlerin "Mustafa Ceceli sizin halay videonuzu çekmek istemiş ama bir türlü yapamamış ve sürekli düşmüş" sözlerine gülerek cevap veren Gökçe, "Mustafa istesin birlikte belki yeni bir şey yapabiliriz" dedi.

Nusret Gökçe, Mustafa Ceceli'yle birlikte tuzlama hareketi yapmayı ihmal etmedi.

100 DOLARLIK ESPRİ
Geceye katılan Amerikalı oyuncu Chris Noth, mekan çıkışı muhabirlere açıklamada bulundu. Yıldız oyuncu, "Burada mükemmel bir atmosfer var. Çok beğendik, aynı zamanda Nusret’i yakından tanıyoruz" dedi.

Gazetecilere fotoğraf çektirmek istemedi Noth, "100 dolar verirseniz sizlerle poz veririm" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.