R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün Terazi burcunda gerçekleşen son dördün ortaklı bir iş içinde, görüşmelerimizde daha mücadeleci ve hırslı olabileceğimizi anlatıyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışabiliriz. İş ve üstlerle ilgili konular gün içinde sık sık karşımıza çıkabilir. Ancak sabah saatlerinde pek şanslı olmayabiliriz. Engellemeler ve kısıtlamalarla karşılaşabiliriz. Bugün tartışma çıkarabilecek durumlara ve çıkar çatışmalarına dikkat etmek gerekiyor. Ay yanan yolda ilerlerken daha kolay kışkırtılabiliriz. Gereksiz iddialaşmalar olumsuz sonuçlar getirebilir. Günün geç saatlerinde (21.20) Akrep burcuna ilerleyen Ay, aile içinde huzursuzluk, güvensizlik yaratabilecek bir durumun işareti olabilir.

Haberin Devamı

KOÇ:İkili ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonra kendinizi duygusal yoğunluk içinde bulabilirsiniz. 

BOĞA:Çalışma ortamınızda gerginlikler gündeme gelebilir. Başkalarına bağlı konular yüzünden işleriniz sürüncemede kalabilir. Sorumluluklarınızdan yorulabilir, duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. 

İKİZLER:Bugün kendinizi ifade ederken gergin anlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar içinde olmak sizi rahatlatabilir. Ani parlamalara karşı dikkatli olmalısınız. Sıkıntınızı alışveriş yaparak gidermek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ:Sabah saatlerinde evde kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Başınızı belaya sokmamaya özen gösterin. Ailenize ait konular gündeminizi etkileyebilir. Güvenlik ihtiyacı artabilir. Depresif ruh haline bürünmemeye çalışın.

ASLAN:Konuşmalar ve yazışmalar günlük hayatınızı etkileyebilir. Bu kadar hareketli bir günde yanlış anlaşılmalar fazla olabilir. Yaşanabilecek huzursuzluklara karşı tepkinizi gereğinden fazla göstermemeye dikkat edin. 

BAŞAK:Sabah saatlerinde gelirlerinizle ilgili konularda huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Ortak para mevzuları gündeminizi etkileyebilir. Sakinliğinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde başkalarından destek alabilirsiniz. 

Haberin Devamı

TERAZİ:Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkıntı çıkarmaya yatkın olabilirsiniz. 

AKREP:Başkalarına bağlı konularda sizi krize sokan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gizli kalmış mevzular başınızı belaya sokabilir. Duygusal açıdan mücadele gerektiren durumlar yaşanabilir. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmalısınız.

YAY:Sabah saatlerinde kendinizi tartışmaların ortasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Huzursuzluğunuz gün boyu sürebilir. Gelecek hayallerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyabilirsiniz.

OĞLAK:İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün isteklerinizi elde etmek için gergin tavır sergileyebilirsiniz. Tartışmalara açık alan bırakmamalısınız. Ortaklaşa işleriniz gündeme gelebilir.

KOVA:Başkalarına bağlı konular sizi huzursuz edebilir. Sabah saatlerinde konuştuklarınızla başınızı belaya sokabilirsiniz. Duygusal konuları algılamakta zorlanacağınız zamanlar var. Uzaklaşmak ve ruhsal olarak sakinlemek isteyebilirsiniz. 

Haberin Devamı

BALIK:Parasal konulara dikkat etmenizde fayda var. Sabah saatlerinde ani tartışmalar içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı olaylar söz konusu. Mücadele edeceğiniz konular içinde boğulduğunuzu hissedebilirsiniz.