R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bu dönemde ağır gezegenler birleşim içinde iken kendimizi baskı ve değişim altında hissedebiliriz. Beklentilerimizi en az düzeyde tutmak, daha çok işlerin nasıl halledilebileceğine zaman ayırmak daha doğru olacak. Ay Başak’ta iken verimli olabiliriz. Özellikle de sabah saatlerinde daha destekleyici ve yapıcı olabileceğimiz fırsatlar bulabiliriz. Gün içinde eldeki işleri iyi hale getirmek ve işlerimizi tamamlamak adına çok şey yapabiliriz. Aynı zamanda uzaklarla ilgili bir konu, bir şeyleri paylaşmak önem kazanabilir. Bugün sanatsal uğraşlar ve ustalık gerektiren konularda da başarılı olabiliriz. Günün geç saatlerinde biraz kararsızlık ve dağınıklık havası var.

Haberin Devamı

KOÇ:Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizi planlayıp, detaylandırmanızda fayda var. İş yerinde çalıştığınız kişilerle birlikte organize olmanız gereken zamanlar yakın... Akışta kalın.

BOĞA:Yaratıcılığınızı kullanmak isterken çok fazla detaylarda boğulabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi hüzünlü hissetmemenizde fayda var. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. 

İKİZLER:Zamanınızı evde geçirmek ve ev işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Ufak tefek aksaklıklara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Teknik konularla ilgileneceğiniz zamanlar yakın. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. 

YENGEÇ:Hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. İşlerinizde düzenli ve pratik olacağınız zamanlar yakın. Detaylarda boğulmanız, işinizi yapmaya engel olmasın. Dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalın.

ASLAN:Maddi kaynaklarınızla ilgili planlama yapmak isteyebilirsiniz. Cüzdanınızla alakalı konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda detaylara inmekten çekinmeyeceğiniz zamanlar yakın... Alacağınız destekler var. Değerlendirmelisiniz.

BAŞAK:Yeni başlangıçlar yapmak için olayları detaylandırmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konulara hizmet etme isteği içinde olmanızda fayda var. Yaşayacağınız duygu yoğunlukları imajınızı zedeleyebilir. Akışta kalın.

Haberin Devamı

TERAZİ:Hayatınızda gizli kalan konularla ilgilenmek isteği içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabileceğiniz zamanlar yakın. Bu olaylarla ilgili detaylara inmenizde fayda var. Sakin olmalısınız.

AKREP:Yapmak istediğiniz işlerinizi planlayarak, detaylandırmak isteyeceğiniz zamanlar yakın. Sosyal konularınızda bile iş ciddiyetiyle yaklaşacağınız, düzen isteyeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızdan gelebilecek yardımlar söz konusu.

YAY:Hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizi iyi organize ederseniz, yoğun temponuzun altından kalkabilirsiniz. Teknik durumlarla ilgileneceğiniz zamanlar yakın. Annenizle ilgili olaylara özen göstermelisiniz.

OĞLAK:Yeni ufuklara açılmak için heves duyuyor olabileceğiniz bir gün. Akademik konularla ilgili işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi planlarken detayların içinde boğulmamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalmanızda fayda var.

Haberin Devamı

KOVA:İlgilendiğiniz konularda krizler yaşanabilir. Ortaklı para durumları gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar yakın. İşlerinizi planlamanız ve detaylandırmanızda fayda var. Bazı aksaklıklar meydana gelebilir. Dikkatli olun.

BALIK:Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumların içine girebilirsiniz. Öğle saatlerinde karamsarlık meydana gelebilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar yakın. İşlerinizi yoluna koymanızda fayda var.