R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün karşılıklı konular, görüşmeler önem kazanıyor. Daha dengeli ve dikkatli olalım. İlişkilerde sınırlarımız test edilebilir. Her ne kadar kendimizi daha özgür hissetsek de, ortaklı durumlarda ciddiyeti korumak gerekiyor. Bugün iş hayatında görüşmeler ve uzlaşı içeren konular açısından da değişiklikler gündeme gelebilir. Sabah saatleri hareketli ve hevesli... Bununla birlikte kariyer alanında abartılı durumlara, aşırı hayallere de dikkat etmek gerekebilir. Özellikle görüşmelerde bazı sıkışıklıklar ya da genel olarak haberleşme ve ulaşımla ilgili bazı aksamalar gün içinde huzursuzluklara yol açabilir.

Haberin Devamı

KOÇ:Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde olaylara karşı daha iyimser tavır sergilemenizde fayda var. Gün boyu enerjilerin akıcı olması dengede kalmanızı sağlayacak. İkili ilişkilerde bazen tartışmalar yaşanabilir. 

BOĞA:Çalışma hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili riskler almak isteyeceğiniz zamanlar yakın. Akademik konularla ilgilenmenizde fayda var. Akışta kalın.

İKİZLER:Gündeminizi heyecan duyduğunuz konular oluşturuyor. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlara yönelmenizde fayda var. Harcamalarınızı abartmamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalmalısınız.

YENGEÇ:Gündeminizi heyecan duyduğunuz konular oluşturuyor. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlara yönelmenizde fayda var. Harcamalarınızı abartmamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalmalısınız.

ASLAN:Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkisi altına alabilir. Genel olarak iyimser bir ruh hali içinde olmanızda fayda var. Öğrenmeye açıksınız. Yanlış anlaşılmalardan doğan bazı gerilimler yaşanabilir. 

BAŞAK:Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirip, yeni bir bütçe planlamasına gitmenizde fayda var. İşlerinizde başarılı sonuçlar elde edeceğiniz zamanlar yakın. Şanslı bir gününüzdesiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ:Önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Enerjisi yüksek bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar yakın. Fikirlerinizi söylerken, karşınızdakinin düşüncelerine de yer vermenizde fayda var.

AKREP:Hayatınızda fark etmediğiniz konular, bir anda gündeminizi etkisi altına alabilir. Olayları kabullendiğiniz sürece, iç uyumunuzu korumanızda fayda var. Yaşanacak sürtüşmeler üzerinde fazla takılmamalısınız. Gün içinde akıcı enerjiler var. 

YAY:Sosyal konularınızla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek, size iyi gelecektir. Birlikte yolculuk planları yapabilirsiniz. Dernek işlerinize ayıracağınız zamanlar var. İşten gelecek destekler olabilir. 

OĞLAK:İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Kendinizi daha güvende ve huzurlu hissetmenizde fayda var. Gün boyu dengeli enerjiler söz konusu. Çalışma hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar yakın.

KOVA:Yeni ufuklara açılmak arzusu içinde olabilirsiniz. Farklı şeyler öğrenmek ve kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, keyifli bir gündesiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar yakın. Düşüncelerinizi paylaşmanızda fayda var.

Haberin Devamı

BALIK:Duygusal yönden bağlayıcı koşullarla ilgilenmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Kriz yaratan durumlarda sakinliğinizi korumanızda fayda var. İlişkilerinizde çıkacak huzursuzlukların gündeminizi etkilemesine izin vermeyin.