R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Haftanın ilk gününde Saka burcundaki Ay, akılcı olmayı, teknik konuları ve yeni fikirleri destekliyor. Gruplar ve sosyal hayata ilişkin konulara daha duyarlı yaklaşabiliriz. Bir dizi yeni fikir de uygulama açısından gündeme gelebilir. Ani düşünceler özellikle harcamalarımızı etkileyebilir. Bugünlerde pratik düşünmek ve sınırlamaları, engelleri de göz önüne almak durumundayız. Güneş-Satürn karesi pek çok konuda, özellikle de iş ve sorumluluklar alanında bizi test edecek. Bugün gerçeklerle karşılaşmak ve görevlerimizi yerine getirmek durumundayız.

Haberin Devamı

KOÇ:Gelecek umutlarınız için en iyisini yapma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Hedefleriniz için çaba göstereceksiniz.  

BOĞA:İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. 

İKİZLER:Yeni ufuklara açılmak için mücadele içinde olacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda daha rahat bütünü göreceğiniz zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İnandığınız konular hakkında fazla ısrarcı olabilirsiniz.

YENGEÇ:Endişe duyduğunuz konular içinde sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Kriz yaratan durumlara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

ASLAN:Parasal konularda sıkışıklık yaşayabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. 

BAŞAK:Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz.

TERAZİ:Kendinizi ifade etmek için büyük bir heyecan içinde olabilirsiniz. Bununla birlikte düşüncelerinizle ilgili ısrarcı olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Risk almaya daha fazla yatkın olabilirsiniz. 

Haberin Devamı

AKREP:Evinizle ilgili olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Fikirlerinizde ısrarcı davranacağınız zamanlar olabilir. İşinizle ilgili konularda huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

YAY:Hareketli ve yoğun bir gündesiniz. Başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olacaktır. Otorite figürleriyle iletişime daha çok dikkat etmeniz gereken zamanlar içindesiniz. Gelecek yönündeki beklentilerinizle ilgilenebilirsiniz. 

OĞLAK:Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda başkalarından alacağınız destekler var. Fikirlerinizdeki ısrarcı davranabilirsiniz. 

KOVA:Yeni başlangıçlar içinde olmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Üstelerinizle ilişkinize özen göstermenizde fayda var. 

Haberin Devamı

BALIK:Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz.