R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Haftanın ilk gününde Ay Yay’da ilerlerken, Saka burcu da başlıyor. Sosyal konuların, dışa dönük enerjilerin ortaya çıktığı, heyecanlı bir gündeyiz. Daha hevesli, hatta abartılı olabiliriz. Günün ilk yarısında görüşmeler ve iletişim açısından pozitif sonuçlar söz konusu. Daha açık ve anlaşılır davranabiliriz. Öğleden sonra arkadaşlıklar ve keyifler açısından uygun zamanlar var. Özellikle Ay’ın Mars’la birleştiği akşam saatlerinde (22.46) biraz daha sakin ve dengeli olmaya bakalım.
Bu saatlerde daha tepkisel ve huzursuz kalabiliriz. Yolculuklarda daha önlemciolalım. Belki kontrolsüz sözler ya da dikkatsizlik yüzünden sıkıntı yaşayabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ:Yeni ufuklara açılmaktan heyecan duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akademik mevzularla ilgilenebilirsiniz. Yolculuk yapmak için yeni planlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyif verecektir.

BOĞA:Endişe duyduğunuz konular gün yüzüne çıkabilir. Bugün yabancılarla ilgili mevzular sizi krize sokabilir. Parasal meselelerle ilgilenirken dikkatli olmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı konular söz konusu olabilir. İşle ilgili değişiklikler gündeminizde...

İKİZLER:Eşinizle yolculuklar planlayabilirsiniz. Evrensel mevzularla ilgilenmek ve konuşmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinde denge ve uyum arayışı içinde olmak size iyi gelecek. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili dalgalanmalar olabilir. 

YENGEÇ:Çalışma hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumluluklarınız gün içinde sizi krize sokabilir. İşte beraber olduğunuz kişilerle
ilişkileriniz de dalgalanmalar yaşanabilir. Öğleden sonra dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir. 

ASLAN:Zevk aldığınız konularla ilgilenecek zaman yaratabileceksiniz. Hobilerinizle uğraşmak çok iyi gelecektir. Kendinizi geliştirmek için hareket halinde olabilir, yolculuklara çıkmak için plan yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

BAŞAK:Sabah saatlerinde ailenizle ilgili sorumluluklar alma durumunda kalabilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hareketli bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

Haberin Devamı

TERAZİ:İş hayatında hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi yaymak isteyeceğiniz ve inandığınız şeyleri savunacağınız bir gündesiniz. Bugün yapacağınız sözleşmeleri geç saatlere bırakmamaya çalışın. Dedikodulara kulak asmamalısınız.

AKREP:Maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yapmak istediğiniz tatiller için tahmininizden daha çok parayı gözden çıkarmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde başkalarından destek almak size iyi gelecektir. Kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

YAY:Sabah saatlerinizde işlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Kafa karışıklığından dolayı hata yapma riskiniz fazla olabilir. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz.

OĞLAK:Etrafınızda bilemediğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalacağınız bir gündesiniz. Olayların nedenlerini görmekte zorlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. Günlük planlarınızı organize etmeniz gerekebilir. 

Haberin Devamı

KOVA:Arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler planlarınızı değiştirebilir. Yeni yolculuklar olabilir. Yeni insanlarla tanışmak, geleceğiniz için yeni ümitler doğmasına neden olabilir. İşle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Başkalarından destek alabileceksiniz. 

BALIK:İş hayatında kısmetlerin olduğu bir gündesiniz. Etrafınızdaki insanlarla düşüncelerinizi paylaşmak için istek duyabilirsiniz. Sabah planlarınızda değişiklikler olabilir. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.