Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Salih Kalyon ayakta alkışlandı

Usta oyuncu Salih Kalyon’un 55 yıllık sanat yaşamından kesitler anlattığı yeni oyunu ‘Memleket Saat Ayarı’ prömiyerini Bodrum’da yaptı.

|

Kalyon’un 55 yıllık sanat yaşamı boyunca ülke genelinde gerçekleştirdiği tiyatro, sinema ve televizyon çalışmaları sırasında yaşadıklarını kahramanlarının ağzından mizahi ve teatral bir dille izleyici ile paylaştığı yeni oyunu 'Memleket Saat Ayarı', tiyatroseverlerden tam not aldı.

Oyunun sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan usta oyuncu, serin ve rüzgarlı havada kendisini izlemeye geldikleri ve heyecanına ortak oldukları için tüm sevenlerine teşekkür etti.

Zai Bodrum’daki ilk oyununda Kalyon’u, usta isimler Ayşe Kökçü ve Ali Poyrazoğlu da yalnız bırakmadı. Oyunun sonunda 30 yıllık Bodrumlu komşuları ve dostları, hazırladıkları plaketle Salih Kalyon’a anlamlı bir sürpriz yapıp duygusal anlar yaşattı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.