Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Ses mağazaya girmekten hiç hoşlanmıyor'

TV8'de yeni başlayan sağlık programı ile ekranlara dönen oyuncu Ümit Erdim, önceki gün kızı Ses ile birlikte İstinyePark'da objektiflere takıldı.

|

Eşi Seda Erdim mağazada alışveriş yaparken, kızı ile birlikte eşini bekleyen Ümit Erdim, "Ses mağaza içerisine girmekten hiç hoşlanmıyor, onun için annemizi burada bekliyoruz" dedi. Muhabirlerin "İnşallah büyüyünce de sevmez" karşılığını vermesi kahkahalara neden oldu.

Kızı Ses'in 17 aylık olduğunu ve çok hızlı büyüdüğünü söyleyen başarılı oyuncu, "Her gün eve gitmek için sabırsızlandığım, güzel bir eşim, güzel bir evladım var. Çok şanslıyım" dedi.

Yeni başlayan programlarının da güzel gittiğini bile getiren Erdim, alışveriş turu sırasında yanına gelen hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.