Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Bu yıl, benim saydığım, yedi dizi yeni bölümleriyle ekrandaydı. Geçtiğimiz sene 12 yapım vardı yaz sezonunda... ‘Erkenci Kuş’ final yaptı, bir eksildi. Ekran, yarışma ve eğlencelerle doldu taştı. Sorulu cevaplı olanların sayısı dokuz... Yarışmayla eğlence soslu dört program daha var.
13 programla bu yaz sezonu, ekranda yarışma ağırlıklıydı diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta (4 Ağustos-10 Ağustos) izlenme oranlarına göre sıralama şöyle; Total izleyicide ‘Aileler Yarışıyor’, ‘Güven Bana’, ‘Rastgele’, ‘Kapanmadan Kazan’, ‘En Zayıf Halka’... Sıralama, kendi içinde böyle...
‘Çarkıfelek’, kabul gördü
‘Çarkıfelek’, sevgili Mehmet Ali Erbil’le özdeşlemiş bir yarışmadır. Bu vesileyle, kendilerine tüm iyi dileklerimi yolluyorum. En kısa zamanda tekrar ekranda görmek istiyoruz. Tartışmasız eğlence endüstrisinin en iyi ‘şovmen’lerinden biri... Kanal D, ‘Çarkıfelek’in arkasında durdu. Yayınlandığı günler pazartesi üçüncü total izleyicide, perşembe altıncı olmuş. Emre Karayel ile yeni bir hava yakaladı. Önceleri Erbil’in tarzına alışmış bir izleyici olarak, karşımda tam zıt karakterde bir sunucu bulunca, “Olmaz” demiştim. Sonra alışmak değil, Karayel’in tarzı kabul gördü.

EĞLENCE İLE YARIŞMA, DİZİYE  RAKİP OLABİLİR Mİ



Hep bir numara...
‘Yaparsın Aşkım’, ekranda eğlenceli yarışmada lider durumda... FOX’u yaz sezonunda zirveye taşıyan program oldu. Unutumadan Show TV’yi de ‘Güldür Güldür Show’un tekrarları taşıdı diyebiliriz.
Sıralama nasıl?
Yukarıda yazdığım tarih dilimleri arasında, bir de bu ‘eğlence soslu yarışmalar’ arasındaki duruma bakayım dedim. Sıralama şöyle; ‘Yaparsın Aşkım’, ‘Çarkıfelek’, ‘Efsane Aile’, ‘Gel Hemşerim’... Bu arada ev ahalisi olarak, ‘Gel Hemşerim’i bir müddet izledik. Kendinden geçen yarışmacı kızımızın ‘halleri’yle derbeder olduk. Bizi açmadı ve fakat necip milletimiz ilgisini göstermiş. Total izleyicide ilk 10’da yerini almış!