Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yaşasın tatil!

Yarıyıl tatiline girerken çocuklarıyla doya doya verimli vakit geçirmek isteyen aileler için miniklerin hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri seçenekler mevcut...

|

Çocukları yıllardır sanatın yaratıcı dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, sömestir tatili için dopdolu bir program hazırladı. Dans dersleri, eğlenceli ve eğitici atölye çalışmalarıyla minikler tatil boyunca, Akbank Sanat’ta keyifli anlar yaşayacak. Akbank Sanat’ın sömestir çocuk etkinlik programlarından bazıları şöyle:

OYUNCAK HEYKEL ATÖLYESİ (7-12 Yaş)

Minikler için bulunmaz bir çalışma ortamı ve sonsuz hayal gücü Akbank Sanat ‘Oyuncak Heykel Atölyesi’nde... Çocuklar bu etkinlikle hayallerindeki oyuncak heykeli yapma ve sonra onlarla dilediği gibi oynama fırsatı buluyor.  Bugün, 12.30-13.45 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliğin bilet fiyatı 20 TL/katılımcı
sayısı 15 kişiyle sınırlıdır.

AİLECE MOZAİK (4-12 Yaş)

Akbank Sanat’ta düzenlenen ‘Ailece Mozaik Atölyesi’nde, ‘Millefiori’ tekniğiyle bolca yoğurma, hayal gücü, eğlence ve yaratıcılık bulunuyor. 25 Ocak Cumartesi 11.00-12.30, bilet fiyatı: 30 TL (1 cocuk+1 yetişkin), katılımcı sayısı 20 kişiyle sınırlıdır. Biletler Biletix’ten ve Akbank Sanat Danışma’dan temin edilebilir.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.