Cumartesi Lezzetli bir Anneler Günü

Lezzetli bir Anneler Günü

11.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yarını annenize ayırdıysanız birlikte hem eğlenceli hem de lezzetli bir gün geçirebilirsiniz. Otellerden restoranlara pek çok yerde Anneler Günü’ne özel brunch’lar, kahvaltılar ve menüler var

Lezzetli bir Anneler Günü

KURUÇEŞME'DE BOĞAZA NAZIR KAHVALTI
Kuruçeşme Kahvesi, Anneler Günü için bir hafta sonu fırsatı sunuyor. Tüm annelere kahvaltı hediye eden Kuruçeşme Kahvesi’nde serpme kahvaltıdan tatlıya, makarnadan pizzaya, Türk ve dünya mutfağından lezzetler yer alıyor.

Haberin Devamı

Balığa doyacaksınız
Yeniköy Yelken Restaurant, Anneler Günü’nde özel yemekler sunuyor. Şef Erdoğan Cengar’ın hazırladığı menüden deniz mahsullü enginar, sütte balık ve balık mantısı seçeneklerini deneyebilirsiniz.

YARINA ÖZEL
l Go Mongo’nun Türkiye’ye taşıdığı Moğol lezzetleri Anneler Günü’nde de farklı menüsüyle anneleri ve ailelerini bekliyor. Çocuklar ve annelerin restoranda birlikte geçireceği dakikalar da Go Mongo tarafından fotoğraflanarak Polaroid formatında hediye edilecek.
l Boğaz Manzaralı La Nouba Restaurant, Anneler Günü’nde
açık büfe brunch keyfini yüzde
20 indirimli sunuyor.

MİNİKLER KEK YAPACAK
The Ritz-Carlton İstanbul, Anneler Günü’nde müzik ve bruch’ı bir araya getiriyor. Keman ve gitar dinletisi eşliğinde gerçekleşecek olan brunch’a katılan çocuklar, şeflerin yardımıyla annelerine hediye edebilecekleri kekler hazırlayacaklar. Saat 11.30’da başlayacak olan brunch’ın fiyatı 75-150 TL.

Haberin Devamı

Güne güzel bir başlangıç
l Mövenpick Hotel İstanbul’daki AzzuR Restaurant’da çeşit
çeşit kahvaltılıkların, kreplerin sunulacağı brunch, iyi bir Anneler Günü armağanı olabilir. Fiyatı 107 TL.
l Swissotel The Bosphorus, Anneler Günü için Cafe Swiss de 12.00-15.00 saatleri arasında bir brunch hazırladı. Fiyatı 165 TL.
l Hilton İstanbul’da yarın hem 12.00-15.00 saatleri arasında brunch hem de 15.00-18.00 saatleri arasında çay saati var. Brunch
125 TL, çay saati 42 TL.

Annelere hediye almak için son gün!

Yarın Anneler Günü. Hâlâ hediye almadıysanız işte birkaç seçenek...

Ayakkabı düşkünü annelere
Derimod, ilkbahar-yaz koleksiyonunda farklı tasarımları canlı renklerle buluşturdu.
Koleksiyondaki ayakkabılar Anneler Günü’ne özel, yüzde 40 indirimle Derimod mağazalarında.

Renkli seçenekler
Lacoste’tan Anneler Günü için renkli bir saat koleksiyonu Acapulco. Beyaz, mavi, pembe, turuncu ve turkuaz olmak üzere beş farklı renk seçeneği bulunan saatlerin fiyatı 175 avro.

BAKIM?SETLERİ
The Body Shop, Anneler Günü için vanilya, gül ve orkide aromalı bakım setleri hazırladı. Duş jelleri, nemlendiriciler ve vücut spreylerinin bulunduğu bu bakım setleri yüzde 20 indirimli.

Haberin Devamı

Yaza yeni renkler
Flormar’ın yeni Revolution serisinde canlı renklerden oluşan 16 ruj; kirpiklere dolgunluk veren ve kirpikleri uzatma etkili iki maskara yer alıyor. Rujun fiyatı 16 TL.

Anne-kız bir örnek
Dagi, Anneler Günü için anne-çocuk takımları, pijamalar, gecelikler ve rahat ev giysilerinin yanı sıra iç giyim ve plaj giyim modelleriyle farklı bir hediye seçeneği sunuyor. Pijama takımının fiyatı 110 lira, çocuk pijama takımının fiyatı ise 68 lira.

Vakko’dan ÖZEL?İNDİRİM
Vakko, Anneler Günü’ne özel indirimler sunuyor. Eşarptan çantaya, çikolatadan ev aksesuarlarına kadar birçok seçenek indirimli fiyatlarla alınabilir.

“Annemi Koru”
Ayşe Arman ve Milka Karağaçlı’nın birlikte hazırladıkları “Kısmet By Ayşe Milka”, Anneler Günü’ne özel olarak tasarladığı “Annemi Koru” gümüş cevşen koleksiyonu, yarım daire, üçgen ve kare olarak üç farklı şekilde hazırlanmış.

Mumlar ve kokular
Horizon Mum birbirinden farklı mum ve koku aksesuarlarıyla Anneler Günü’ne özel tasarımlar hazırladı. Kırmızı kalpli mumların fiyatı 5 ile 25 lira arasında değişiyor.

Haberin Devamı

Farklı hediye arayanlara
l İstanbul Modern tüm annelere “Annem İçin Bir Sanat Molası” programını ücretsiz sunuyor.
l Turkuazoo Akvaryum, tüm anneleri sualtı dünyasına davet ediyor. Bayrampaşa Forum İstanbul AVM içerisinde yer alan dev akvaryuma giriş ücreti Anneler Günü’ne özel olarak 22 TL.