Dünya Üst düzey Pentagon yetkilisinin sır ölümü

Üst düzey Pentagon yetkilisinin sır ölümü

07.01.2011 - 03:53 | Son Güncellenme:

Cesedi bir çöplükte bulunan eski üst düzey Pentagon yetkilisinin son kez ayağında tek bir ayakkabıyla ve montsuz olarak görüldüğü ortaya çıktı.

Üst düzey Pentagon yetkilisinin sır ölümü

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un eski üst düzey danışmanlarından John Wheeler'ın bir arazide ölü olarak bulunmasının ardından, şüphe bulutları yoğunlaşıyor.
66 yaşındaki Wheeler'ın cesedi geçen cuma günü çöplük olarak kullanılan bir arazide, bir kamyon çöp boşalttığı sırada bulundu.
66 yaşındaki Wheeler'ın ölümünden 48 saat önce, ayağında tek ayakkabıyla ve kafası karışık durumlda yanlış bir otoparkta dolaşırken görüldüğü ortaya çıktı.
Delaware'deki otopark görevlisine göre, dondurucu soğuğa rağmen Wheeler'ın üzerinde mont yoktu ve yönünü şaşırmış gibiydi. Görevli kendisine iyi olup olmadığını sorduğunda "Hayır" diye cevap verdi. Ertesi gün de son kez şehirde amaçsız bir şekilde dolaşırken görüldü.
Polisler daha sonra Wheeler'ın cesedi boş bir arazide buldu. Pentagon yetkilisinin ölümü hala aydınlatılabilmiş değil.

KOMŞU KAVGASI MI?

Polisler, Wheeler'ın komşularından birinin evinde sis bombası bulunmasının ardından Wheeler ve bu komşusu arasında geçen bir kavgaya dikkatlerini çevirmiş durumda.
Wheeler'ın son görüldüğü yer, evini genişletme planları manzaralarının kapanmasına neden olacak olan sis bombalı komşuya karşı yasal mücadelelerinde kendisini ve eşini temsil eden avukatın bürosuna çok yakın.
Washington DC'deki Vietnam Gazileri Anıt duvarının inşasından önemli rol oynayan, Harvard ve Yale mezunu eski asker Wheeler, eski ABD Başkanları Ronald Reagan, George H.W. Bush ve George W. Bush'a danışmanlık yapmıştı.
Polis, cinayet şüphesi üzerinde duruyor, olayla ilgili soruşturma sürüyor.