Ege 2020, Uşak’ta birlik yılı

2020, Uşak’ta birlik yılı

19.01.2020 - 00:06 | Son Güncellenme:

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, basın temsilcileriyle bir araya geldi. 2019 yılının genel bir değerlendirmesini yaptı, 2020 yılı için planlan projeleri de kamuoyuyla paylaştı.

2020, Uşak’ta birlik yılı

2020 yılı için üretilen ve bünyesinde çeşitli çalışmaları barındıran ‘Birlik Yılı’ projesini açıklayan Çakın, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

İlerlemeye şahit olacağız

“Çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyip yine kendi bünyemizde yapacağımız kısa filmlerle, haberlerle, halkımızı ve kamu kurumlarımızı da projeye dahil edip Uşak’ı bu noktada öncü şehir haline getireceğiz. Mahalle konaklarıyla ilgili hemen her mahallemizden talep var, mahalle konaklarını artırmak hedeflerimiz arasında yer alıyor. Önceden köy statüsünde olan ve merkeze bağlanan yeni mahallelerimizin en iyi hizmeti almaları için mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımız olacak. Halkımızdan yoğun talep gören toplu konut projesini her yıl tekrarlamayı planlıyoruz. Çarşamba pazarı ile ilgili modernize etme çalışmamız olacak. Alt yapısından üst yapısına, ulaşımından kültür sanat faaliyetlerine her konuda şehrimizin ilerlediğine şahit olacağız” diye konuştu.