Ege Bütün projelerimiz zamanında teslim

Bütün projelerimiz zamanında teslim

08.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Bütün projelerimiz zamanında teslim

ONAG Yapı’nın devam eden Nilüfer Ataşehir, Gültekin Pera ve Sasalı Villaları projelerinde yılsonuna kadar yaşam başlayacak. Çiğli Ataşehir’de yapılan ve yüzde 90’ı tamamlanan Nilüfer Ataşehir projesinin teslimleri eylül ayında yapılacak.

Haberin Devamı

Şimdi tam zamanı

Ekonomideki olumsuzlukların en fazla etkildiği inşaat sektöründe, projeyi zamanında teslim eden ender firmalardan biri olduklarını belirten ONAG Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Gültekin, “Üç projemiz de artan maliyetlerden kısmen etkilendi ancak bunu konut fiyatlarına yansıtmadık. Mevcut projelerimizin yerine şu anda aynı projeyi yapsak en az yüzde 30-40 daha pahalıya mal edeceğiz. Bu da fiyatların artacağı anlamına geliyor. Şu anda faiz oranlarının yüksek, konut stoklarının da fazla olmasından dolayı fiyatlar çok cazip. Faizlerin düşmesi ve stokların tükenmesiyle yeni proje inşaatları başlayacak ve artan maliyetler konut fiyatlarına yansıyacak. Konut fiyatları artmadan gayrimenkul alanlar daha kazançlı çıkacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ferah daireler

Son dönemdeki projelerin karma konseptte hayata geçirildiğini ve metrekarelerin küçüldüğünü sözlerine ekleyen Gültekin, “Projelerimizde geniş salonlara ve odalara yer veriyoruz. Ailelerin huzur içerisinde yaşayabileceği ferah daireler inşa ediyoruz. Nilüfer Ataşehir ve Gültekin Pera projemizde sadece 3+1 dairelere yer verdik. Sasalı Vilları ise 300 metrekare müstakil villalardan oluşuyor. Tüm projelerimiz 7/24 güvenlik, otopark, geniş peyzaj alanları, havuz ve geniş sosyal imkanlar barındırıyor” dedi.