Ege En prestijli model yarışması başlıyor

En prestijli model yarışması başlıyor

23.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Miss & Mr. Model of Turkey yarışmasıyla tescillenen modeller, yarışmadan sonra oyunculuk kariyerinin basamaklarını teker teker çıkıyor

En prestijli model  yarışması başlıyor

Miss & Mr. Model of Turkey yarışmasıyla tescillenen modeller, oyunculuğa ilk adımlarını attı. Bu yıl 19’uncusu düzenlenecek olan Miss & Mr. Model of Turkey’e 2004’de katılan ve birinci olan tescilli model Buse Varol da, oyunculuk kariyerine yarışmadan sonra başladı.

Haberin Devamı

19. yaşını kutluyor

Güzel oyuncu ilk kez kamera karşısına Tozlu Yollar adlı diziyle geçti. Daha sonra Arka Sokaklar, Şehrin Melekleri, Dağ II, Kış Güneşi, Dostlar Mahallesi, Payitaht: Abdülhamit ve Rüya gibi yapımlarda rol aldıktan sonra şu sıralar oğlu Burak’la ilgileniyor.
2011’de yarışmaya katılan tescilli model Ali Yasin Özegemen’de, birçok önemli tasarımcının defilelerinde boy gösterdi. Modellikteki başarısını kanıtlamasının ardından oyunculuk kariyerinin basamaklarını hızla tırmanan Özegemen, ilgiyle seyredilen ve Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Yaralı Kuşlar’ dizisinde Levent karakterine hayat veriyor. Rönesans Ajans bünyesinde ve Akif Örük öncülüğünde bu yıl 19. yılını kutlayan yarışmanın, ön elemeleri İstanbul ve İzmir olmak üzere iki ayrı ilde gerçekleştirilecek. Yarışmanın büyük finali, şimdiye kadar birçok büyük etkinliğe ev sahipliği yapan Kaya İzmir Thermal & Convention’da gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Başvuru için...

Miss & Mr. Model Of Turkey’e; 16 ve 25 yaş arası kadın ve erkek adaylar katılabilir. 18 yaşından küçük adaylar için ailelerin izin belgesi gerekiyor. T.C vatandaşı olan tüm adaylar, 12 Haziran’a kadar başvurabilecek. Kendine ve fiziğine güvenen tüm adaylar detaylı bilgiye www.missmrmodelofturkey.com adresinden ulaşabilir.