Ege Fotoğraf elemesi tamam

Fotoğraf elemesi tamam

17.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Fotoğraf elemesi tamam

İlk kez 2001 yılında düzenlenen Miss & Mr Model of Turkey 2019’un fotoğraf elemesi Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilciği’nde yapıldı.Yarışmanın Kurucu Başkanı Akif Örük, Milliyet Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır ve yarışmanın 2018 birincisi Hazal Bayrak’ın oluşturduğu jüri, Türkiye’den ve yurt dışından gelen başvurular arasında seçim yaparken zorlandı. Yarışmanın ilk elemesi 21 Temmuz 2019’da Kaya İzmir Thermal & Convention’da gerçekleştirilecek. 2019’un birinci kadın finalisti, Malezya’nın Petaling Jaya kentinde düzenlenecek olan Miss Tourism Intenational 2019’un finalinde Türkiye’yi temsil edecek.

Haberin Devamı

Finalistlerin yanında

Yarışmada, Torres Cerimonia erkek sahnesinde yer alacak. Ömür Inn’in abiye koleksiyonu kadın finalistlere eşlik edecek. L’oréal Paris saç ve makyaj sponsorluğunu yapacak. Airlife açılış sahnesinde finalistlere eşlik edecek.

Dorsay Pırlanta kendi sahnesinde modellerle birlikte sahnede yer alacak. Eksibir Giyim’in günlük giyim koleksiyonu sahnelenecek. 232 Sportz Club ise kamp dönemi boyunca yarışmacıların formlarını korumasına yardımcı olacak. Cİ Group, Mert Optik ve Buckin Coffee co. gibi firmalar da yarışmaya sponsorluk yapıyor.