Ege ‘İzmir’e inanıyoruz’

‘İzmir’e inanıyoruz’

16.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Corendon Turizm Grubu Başkanı Yıldıray Karaer, Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Kentin turizm potansiyelinin daha iyi kullanılması için yapılacaklar masaya yatırıldı

‘İzmir’e inanıyoruz’

İzmir ile Avrupa kentleri arasında doğrudan uçuşlar başlatan Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve ETİK Başkanı Mehmet İşler ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Tolga Gencer ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. İzmir’e yoğunlaşmak ve zengin turizm potansiyelini değerlendirmek istediklerini söyleyen Kararer, “Son zamanlarda havayolu taşımacılığına ağırlık verdik. Bu yıl İzmir seferleri başlattık. Ağırlıkla Almanya ve Hollanda’ya uçuyoruz ve artırmak için zorluyoruz. İzmir’e inanıyoruz. İzmir’de turizmi 12 aya yaymak gerekiyor. Biz uçak seferlerimizi kışın da devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Pişman olmazsınız’

İzmir’in potansiyelinin bugüne kadar kullanılmadığını belirten Başkan Soyer de, “Her türlü desteği vermeye hazırım. Göreceksiniz, İzmir sizi pişman etmeyecektir” dedi. İşler de Corendon’un kent için bulunmaz fırsat olduğunu söyledi.