Ege MANUCHO göze girdi

MANUCHO göze girdi

07.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bucaspor sağlık kurulu tarafından dizinde sorun tespit edilen Manucho, Akhisar’la yapılan hazırlık maçında kurmayların gözüne girdi. Angolalı forvet, bir yıllık sözleşmeye imza attı

MANUCHO göze girdi

Bucaspor’da önümüzdeki hafta sonunda Beşiktaş’la oynanacak sezonun ilk maçı öncesi transfer trafiği hız kazanırken, yaklaşık bir aydır gündemi meşgul eden Manucho konusu mutlu sonla noktalandı. İspanya’nın Real Valladolid takımından büyük çabalar sonucunda kiralanan ancak sağlık kontrolünde dizinde sorun çıktığı için transferi askıya alınan Angolalı yıldız, yöneticilere ısrarla sağlam olduğunu söyledi. Kendisini kanıtlamak için henüz sözleşme imzalamadan önceki gün Akhisar Bld ile oynanan özel maçta forma giyen Manucho, sorunsuz bir görüntü verince vizeyi aldı.

Sakatlanırsa para istemiyor
Sakatlanması halinde ne Buca’dan ne de Real Valladolid’den tek kuruş alamayacağını bile bile Akhisar maçında forma giyen Manucho’nun sakat olduğu iddiasına çok üzüldüğü ve menajerine, “Geçen sezon La Liga’da 29 maç oynadım. Valladolid’te bu sezon iki hazırlık karşılaşmasına çıktım. Sakat bir futbolcu bunları nasıl yapar?” dediği ifade edildi. Dün resmi sözleşme imzalayan Manucho, Angola’nın çarşamba günü Uruguay’la oynayacağı özel maç için ülkesine gitti.
Bu arada Bucaspor, Hollanda kampında denenen Senegalli Dabo’yu da İzmir’e getirdi. Sağlık kontrolünden geçirilen Dabo’nun katılımıyla, Emre, Manucho ve Dady’nin ardından dördüncü forvet oyuncusu da alınmış oldu.

BEŞİKTAŞ maçı için geri sayıma başlayan Bucaspor, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Ankaragücü’nden alınan Koray ile Ediz takımla antrenmanlara başladı. Başkent ekibiyle anlaştığı takdirde Aydın Karabulut da pazar gününe kadar İzmir’e gelip imza atacak.