Ege Selçuk halkından mektup

Selçuk halkından mektup

29.01.2020 - 00:03 | Son Güncellenme:

Efes Selçuk Belediyesi’nin çağrısı üzerine harekete geçen ilçe halkı ve esnafın yardımları ile Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in yazdığı mektup yola çıktı. Mektupta şu ifadeler yer aldı: “Merhaba dost, elimizden ne geliyorsa hazırız. Gelecek çok TIR’ımız olacak. Efes Selçuk’tan size sımsıkı sarılıyoruz.”

Selçuk halkından mektup

Burhaniye’den kampanya

Elazığ, Malatya valilikleri ve AFAD’la görüşmeler yapan Burhaniye Belediyesi, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları öğrendi. Battaniye, ısıtıcı, giyim, gıda, bebek bezi, temizlik malzemeleri ve kuru bakliyata öncelikli ihtiyaç olduğunu vatandaşla paylaşan belediye, kurduğu yardım çağırında malzemeleri kabul edecek. Bilgi almak isteyen Burhaniyeliler, 0266 412 64 50 (Dahili 226) numaralı telefonu arayabilir.

Kemalpaşalılara çağrı

İzmir Valiliği ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasının Kemalpaşa ayağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yönetilecek. Kemalpaşalılar; ısıtıcı, giyim ve gıda yardımlarını, kapalı koli şeklinde Kemalpaşa Şehit Mustafa Yavuz Polis Merkezi’ne getirebilir. Maddi yarımda bulunmak isteyenler de bilgi için 0232 878 55 05’i arayabilir.

Çiğli her türlü yardıma hazır

Çiğli Belediyesi, “Haydi Çiğli Uzat Elini” sloganıyla yardım kampanyası başlattı. Battaniye, bot, mont, atkı, bere, çorap, termal içlik, kazak, çocuk bezi, kadın pedi, ıslak mendil, el feneri, pil ve oyuncak gibi yardımlar, bugün, muhtarlıklar ve Ataşehir Mahallesi’nde bulunan Atatürk Spor Salonu’na teslim edilebilir. Başkan Utku Gümrükçü, “İhtiyaç duyulan malzemeleri yetkililerden öğrendik. Çiğlililer her türlü desteği vermeye hazır. Yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz” dedi.