Ege Üreticiye Aksoy desteği

Üreticiye Aksoy desteği

24.01.2020 - 00:06 | Son Güncellenme:

.

Üreticiye Aksoy desteği

Tariş ve belediye bünyesindeki kooperatifle protokol imzalayan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Bu yıl 4 bin ton pamuk alarak üreticiye destek olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, S.S. 107 No’lu Menemen Tariş Pamuk Tarım Satış Kooperatifi ve belediye bünyesinde kurduğu Tarım ve Hayvancılık Kooperatifi ile imzaladığı protokol çerçevesinde, kooperatif ortaklarının ürettikleri kütlü pamuktan 2020 yılı içinde 4 bin ton alarak pamuk üreticisine büyük destek sağlayacak.

Protokol, Başkan Serdar Aksoy, S.S. Menemen Tarım ve Hayvancılık Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Koray Atasoy ve S.S. 107 No’lu Menemen Tariş Pamuk Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı arasında imzalandı.

Üretici kazanacak

Buna göre; üreticilere destek olmak amacıyla Başkan Serdar Aksoy tarafından Menemen Belediyesi bünyesinde kurulan Menemen Tarım ve Hayvancılık Kalkınma Kooperatifi ortakları tarafından üretimi yapılan 4 bin ton pamuk satın alınarak S.S. 107 No’lu Menemen Tariş Pamuk Tarım Satış Kooperatifi’ne teslim edilecek.

Haberin Devamı

Teslim edilen kütlü pamuklar burada çırçırlanacak, ortaya çıkan mahlıç Tarım ve Hayvancılık Kalkınma Kooperatifi’ne teslim edilecek, işlenen kütlünün çekirdeği ise işletme bedeli karşılığında S.S. 107 No’lu Menemen Tariş Pamuk Tarım Satış Kooperatifi’ne bırakılacak.