Gündem AÖF sınav giriş belgesi! Açık Öğretim Fakültesi sınav yerleri...

AÖF sınav giriş belgesi! Açık Öğretim Fakültesi sınav yerleri...

13.04.2018 - 10:29 | Son Güncellenme:

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Bu haftasonu yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi sınavları için heyecan dorukta. Peki AÖF Bahar Dönemi sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte yanıtı...

AÖF sınav giriş belgesi Açık Öğretim Fakültesi sınav yerleri...

Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi vize sınavları için öğrenciler arayışta. AÖF sınav giriş belgeleri yayınlandı.

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF öğrencileri https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden sisteme öğrenci girişi yaparak giriş belgelerini temin edebilecekler.

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

Açıköğretim Fakültesi ara sınavları 14-15 Nisan'da yapılacak. Sınavlar sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleşiyor.

Sınavlar Türkiye'de sabah saat 9.30’da, öğlenden sonra saat 14.00’da, K.K.T.C. Lefkoşa’da ise sabah saat 08.30'da, öğlenden sonra ise saat 13.00'da yapılmaktadır.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

GEÇERSİZ BELGELER

Öğrenci Kimlik Kartı
Sürücü Belgesi (Ehliyet)
Mesleki Kimlik Kartları
Askeri Kimlik Belgesi
Baro Kartı

Haberin Devamı

AÖF sınav giriş belgesi Açık Öğretim Fakültesi sınav yerleri...

AÖF FİNAL SINAVI TARİHLERİ DEĞİŞTİ!

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.

SINAVLARDA KULLANILABİLECEK HESAP MAKİNELERİ

Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, …) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmamalıdır. Aksi takdirde sınavınız ne yazık ki geçersiz sayılacaktır.