Gündem Askerlik yerleri belirlendi mi? Askerlik yeri sorgulama ekranı

Askerlik yerleri belirlendi mi? Askerlik yeri sorgulama ekranı

23.09.2019 - 14:23 | Son Güncellenme:

Heyecan artıyor...Asker adayları, askerlik yerlerini öğrenmek için sabırsızlanıyor. Vatani görevini tamamlamak üzere Kasım ayı celbiyle askere gidecek olan vatandaşlar, askerlik yerlerini e devlet sistemi üzerinden öğrenecek. Gözler, Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü'nde...

Askerlik yerleri belirlendi mi Askerlik yeri sorgulama ekranı

Kasım 99/4 celbinde askere gidecek vatandaşlar, askere gitmek için gün sayıyor. Kasım celbine az bir süre kala, Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü askerlik yerlerini belirledi ve 23 Eylül 2019 günü açıklanacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Kasım celbinde vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan vatandaşların askerlik yerini nasıl öğreneceği de belirtildi. İşte askere gidecek vatandaşlarımızın bilmesi gerekenler...

ASKERLİK YERLERİ NEREDEN ÖĞRENİLİR?

ASKERLİK YERİ SORGULA

Kasım celbi 99/4 Askerlik yerleri e-devlet üzerinden giriş yapılarak öğrenilecek. e-devlet şifresi olmayan vatandaşlar, e - devlet sistemine erişim sağlamak için PTT'den kimlikleriyle şifre alabilirler.

ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Milli Savunma Bakanlığı, Kasım celbinin askerlik yerlerinin bugün açıklanacağını duyurdu. Fakat şu an için 'askerlik yeri açıklandı' duyurusu yapılmadı. Kasım 99/4 celbinin askerlik yerleri açıklandığında haberimizin içeriğinden bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASKERLİK YERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ