Gündem Bir zamanlar rapçi olan eski milli futbolcu kimdir? 21 Mayıs ipucu sorusu

Bir zamanlar rapçi olan eski milli futbolcu kimdir? 21 Mayıs ipucu sorusu

21.05.2019 - 18:09 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın ve A Milli Futbol Takımımızın eski ünlü futbolcularından biri, bugün bir online bilgi yarışmasına konu oldu. Peki binlerce kişinin katılımıyla oynanacak olan 21 Mayıs ipucu sorusunun cevabı nedir?

Bir zamanlar rapçi olan eski milli futbolcu kimdir 21 Mayıs ipucu sorusu

Bugün 2*:30'da binlerce vatandaşımızın katılımıyla oynanan online bilgi yarışmasının bu akşamki ipucu sorusu belli oldu. Peki ülkemizin eski önemli futbolcularından biri ile ilgili olan 21 Mayıs ipucu sorusunun cevabı nedir?

SORU

Bir zamanlar rapçi olan eski milli futbolcu kimdir?

CEVAP

Ümit Davala

ÜMİT DAVALA KİMDİR?

Ümit Aydın Davala (30 Temmuz 1973, Mannheim), sağ kanat mevkiinde görev almış Türk eski millî futbolcu, teknik direktör, amatör rap sanatçısı.

Müzik kariyeri Müzikle de ilgilenen Ümit Davala, 2004 yazında rap tarzında bir müzik albümü çıkardı. Ümit Davala'nın 2004 yılında rap tarzında çıkan albümün klip şarkısı Kayahan'ın şarkısı "Bir Aşk Hikayesi"'nin rap haline dönüştürülerek düzenlenmiş hali oldu. Ümit Davala'nın bu albümünün satışları yurt içinde ve yurt dışında 100 bini geçti. Yeni çıkartmayı düşündüğü albümde iki parçanın kendisine ait olacağını belirtiyor.