Gündem İbrahim Erkal’ın cenazesinde izdiham

İbrahim Erkal’ın cenazesinde izdiham

14.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beyin kanamasından sonra 29 gün kaldığı yoğun bakımdan çıkamayan İbrahim Erkal, (50) dün Üsküdar’da bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

İbrahim Erkal’ın cenazesinde izdiham

Cenaze namazı öncesi caminin avlusunda izdiham yaşanırken, taziyeleri şarkıcının kardeşleri Abdullah ve Erdal Erkal, eşi Filiz Akgün, annesi Hatice, oğlu Levent ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kabul etti.

‘Kıymetli bir dosttu’

İbrahim Erkal’ın cenazesinde izdiham


Beyin ölümü gerçekleştikten, iki gün sonra kalbi de durarak hayatını kaybeden Erkal’ı Mahsun Kırmızıgül, İzzet Yıldızhan, Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi, Arif Susam ve Mustafa Topaloğlu gibi sanat dünyasından çok sayıda isim uğurladı. İmam namazı kıldırmakta zorlanırken, gazetecilerde görüntü almakta zorluk yaşadı.

Cenazeye katılan sanatçılar, Erkal için ayrılan deftere kendisiyle ilgili anıları yazdı. Kırmızıgül, “İbrahim çok iyi bir dostumdu, zaman zaman görüşürdük. Kıymetli bir müzik adamıydı” dedi. Erkal’ın cenazesi Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.