Gündem Kartal’da tacizciye linç girişimi kamerada

Kartal’da tacizciye linç girişimi kamerada

25.06.2019 - 10:57 | Son Güncellenme:

Kartal’da yabancı uyruklu kağıt toplayıcısı tarafından taciz edilen genç kadın çığlık çığlığa yardım istedi. Kadının çığlıklarıyla panikleyip kaçan tacizciyi çok sayıda mahalleli yakalayarak darp etmeye başladı. Mahalleli, tacizcinin sığındığı kuaförden polis tarafından çıkarılırken de tacizci şahsa saldırdı. Tacizcinin kuaförden çıkarılırken mahalleli tarafından linç girişimine uğradığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kartal’da tacizciye linç girişimi kamerada

Kartal'da, Afgan uyruklu bir kağıt toplayıcısı evine giden bir genç kızı ikamet ettiği siteye kadar takip edip önünü keserek öptü. Genç kızın imdat çağrısına koşan vatandaşların linç etmeye çalıştığı sapığı polis kurtardı.

Haberin Devamı

Kartal Esentepe mahallesinde dün saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, 25 yaşındaki D.Y. isimli genç kız evine gitmek için yürüdüğü sokakta, hurda kağıt toplayıcılığı yapan Afgan uyruklu Muhavvar Hacı Beşir tarafından takibe alındı. Takip edildiğini anlayınca koşar adımlarla evinin bulunduğu siteye giren genç kızın önünü site içerisinde kesen sapık kağıt toplayıcısı genç kızın boynuna sarılarak kendisini öpüp tacizde bulundu. Yaşadığı şok olay karşısında çığlık atarak koşan genç kızın yardımına site sakinleri ve görevlileri koşararken, olaydan sonra bir süre kaçan sapık ise mahalle sakinleri tarafından olay yerinden biraz uzak bir mesafede yakalanarak dövülerek linç edilmeye çalışıldı.

Olaya şahit olan ve öldürülmesinden korkan vatandaşların ihbarıyla linçten kurtarılıp karakola getirilen sapık emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Haberin Devamı

CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Şüpheli M.H., çıkarıldığı mahkemece ‘basit cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli tercüman eşliğinde alınan mahkeme sorgusunda suçlamaları kabul etmediğini söyledi.