Gündem MasterChef kim elendi? 23 Ekim MasterChef Türkiye'de elenen isim...

MasterChef kim elendi? 23 Ekim MasterChef Türkiye'de elenen isim...

24.10.2019 - 00:15 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de kim elendi? İlgiyle takip edilen yemek yarışmasında dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme yaşandı. Kırmızı Takımdan Faruk Batuhan ve Alican'nın eleme adayı olmasının ardından iki isim daha eleme potasına girdi. MasterChef Türkiye'de kim elendi?

MasterChef kim elendi 23 Ekim MasterChef Türkiyede elenen isim...

MasterChef Türkiye heyecanı dün akşam 35. yeni bölümle devam etti. Sevilen yemek yarışmasında ilk dokunulmazlığı Mavi Takımın kazanmıştı. Peki MasterChef Türkiye bu hafta kim elendi? İşte yarışmaya veda eden isim...

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 35. bölümünde mavi ve kırmızı takım 50 kişilik menü çıkardılar. İki takımın da yemeklerini tamamladığı yarışmada kazanan taraf yine mavi takım oldu. Kırmızı takım iki ismi daha eleme potasına çıkardı.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Kırmızı takımdan Faruk Batuhan ve Alican ilk iki eleme adayıydı. Dün akşamki dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından ikinci kez bireysel dokunulmazlık yarışı yapıldı ve kazanan Eda oldu. Eda eleme potasına Mustafa'yı gönderdi. Yapılan oylamada ise Batuhan ve Yasin'in oyları eşit çıkınca takım kaptanı olarak son eleme adayına Yasin karar verdi.

Faruk Batuhan, Alican, Mustafa ve Batuhan'ın eleme potasında olduğu gecede Somer Şefin tarifi olan patlıcan kebabı yapıldı ve yarışmaya veda eden isim Faruk Batuhan oldu.

Haberin Devamı

FARUK BATUHAN ÖNER KİMDİR?

Faruk Batuhan Öner 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Üç yaşından beri mutfağa girmeye çalışıp, yedi yaşında yenilebilir yemekler yapmaya başladı. İstanbul ve Ege Üniversitesi'nde Su Ürünleri Mühendisliği okudu. Üniversite eğitiminden sonra özel bir aşçılık okulunda eğitim alıp profesyonel mutfağa giriş yaptı. Oteller, restaurantlar derken en son bir fast-food zincirinin marka şefi oldu. Şimdilerde bir yemek dergisinde yazarlık yapıyor. Osmanlı ve Uzak Doğu Mutfağı favorileri.

MasterChef kim elendi 23 Ekim MasterChef Türkiyede elenen isim...

MASTERCHEF TÜRKİYE 36. BÖLÜM FRAGMANI