Gündem Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

19.09.2018 - 07:27 | Son Güncellenme:

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan dizide Oya ve Merve yeniden karşı karşıya geliyor. Sarmaşık'ta işler git gide karışıyor. Ufak Tefek Cinayetler 34. bölümden ilk sahnenin fragmanı yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

STAR TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 33. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Yeni bölümden ilk fragman da izleyici ile buluştu.

Haberin Devamı

UFAK TEFEK CİNAYETLER 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

UFAK TEFEK CİNAYETLER 33. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarmaşık’ın ağır topları sorgu odasında!

Merve, Pelin, Oya ve Arzu… Mahşerin dört atlısı tekrar bir arada. Yine alabildiğine zarif, göz alıcı ve bir o kadar da tehlikeliler. Çünkü ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri tam da böyle işlenir. En karanlık işlerin icabına en ışıltılı yerlerde, herkesin gözü önünde bakılır.

Edip cinayetinden sonra görülecek çok fazla hesap, verilecek çok fazla savaş var. Başkomiser Kemal, cinayeti bir an önce aydınlatmaya kararlı. Nihayet Sarmaşık’ın ağır topları sorguya çekiliyor ve Kemal sonuca varıyor!

Diğer yandan, Kerim Adil Sağlam, bütün karanlığıyla Sarmaşık'a çöküyor. Birden güneşli dünyalarını kara bulutlar sarıyor.

Haberin Devamı

Bundan sonrası, daha kanlı, daha sert fakat çok daha etkileyici olacak, belli. Aşk kokusu, suç rüzgarına karışıp, dolaşıyor Sarmaşık'ta...