Gündem X-Men: Kıyamet filmi konusu nedir? X-Men: Kıyamet filmi oyuncuları kimlerdir?

X-Men: Kıyamet filmi konusu nedir? X-Men: Kıyamet filmi oyuncuları kimlerdir?

25.08.2019 - 20:42 | Son Güncellenme:

20 Mayıs 2016'da vizyona giren X-Men: Kıyamet filmi bu akşam ekranlara geliyor. Bryan Singer tarafıdnan yönetilen ve aksiyon-macera, bilimkurgu türündeki X-Men: Kıyamet filmi hakkında merak edilenleri bir araya getirdik. Peki X-Men: Kıyamet filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

X-Men: Kıyamet filmi konusu nedir  X-Men: Kıyamet filmi oyuncuları kimlerdir

X-MEN: KIYAMET FİLMİ KONUSU NEDİR?

Medeniyetin şafağından beri, Apocalypse’e tanrı gözüyle bakılmaktadır. Marvel’in X-Men evreninin ilk ve en güçlü mutantı Apocalypse, birçok mutantın özelliğini kendinde toplayarak ölümsüz ve yenilmez olmuştur. Binlerce yıllık uykusundan uyandığında bulduğu dünya, onu büyük hayal kırıklığına uğratır. Kendine mutantlardan güçlü bir takım oluşturur. İçinde Magneto’nun (Michael Fassbender) da bulunduğu takımın amacı insanoğlunu gezegenden temizlemek ve Apocalypse’in saltanat sürebileceği bir dünya hazırlamaktır. Dünyanın kaderi dengede durmaktadır. Professor X’in (James McAcoy) de yardımıyla, Raven (Jennifer Lawrence) genç bir X-Men takımına yardım etmeli ve insanoğlunu tamamen yok oluştan kurtarmalıdır.

Haberin Devamı

En çok devam filmi çekilen fantastik bilimkurgu efsanesi olma yolunda ilerleyen X-Men'in 2016 yılında seyircisiyle buluşacak olan yapımın yönetmen koltuğunda yine Bryan Singer oturacak. X-Men: Apocalypse adıyla vizyona girecek filmin kadrosunda yine Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, James McAvoy,Evan Peters gibi isimler yer alıyor.

OYUNCULAR KİMLER?

James McAvoy
Rolü : Charles Xavier / Professor X

Michael Fassbender
Rolü : Erik Lehnsherr / Magneto

Jennifer Lawrence
Rolü : Raven / Mystique

Nicholas Hoult
Rolü : Hank McCoy / Beast

Oscar Isaac
Rolü : En Sabah Nur / Apocalypse

Rose Byrne
Rolü : Moira MacTaggert

Evan Peters
Rolü : Peter / Quicksilver

Josh Helman
Rolü : William Stryker