SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Gayrimenkul sektörü yazı rekor satışla kapattı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı konut satış istatistiklerine göre, Türkiye genelinde Ağustos’ta 114 bin 751 adet konut satıldı. Geçen ay satılan konut sayısı bir önceki aya göre yüzde 41, geçen yılın aynı ayına göre % 2 artış gösterdi. Ulaşılan rekor artışta Ağustos ayına özel kampanyalar büyük rol oynadı.

|

Folkart – Folkart Time
Folkart Time, ev, iş, okul, alışveriş, spor gibi yaşama dair ihtiyaç duyduğunuz her şeyi tek bir noktada buluşturuyor ve size sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmenizi sağlayacak çok özel bir yaşam alanı sunuyor. İzmir’in en değerli lokasyonlarından birinde, Ankara Caddesi üzerinde şehrin en yaratıcı ve stil sahibi karma projesi yükseliyor.

http://www.folkarttime.com/

Özyurtlar İnşaat – 1Coastal City
İstanbul'un büyüleyici güzelliğinin ayrıcalıklı adresi olan Büyükçekmece'de 1Coastal City projemiz ile yepyeni, zarif ve tarz sahibi bir yaşam alanı sunuyoruz. Denize yakın konumu ve kolay ulaşımının yanı sıra sahip olduğu sosyal imkânlar ile de dikkat çeken 1Coastal City; 3 blok 208 daire ve 27 ticari birimden oluşmaktadır. Özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evinizin içerisinde yaşamanız için tasarlandı.

http://www.ozyurtlar.com/1coastalcity.php

Ağaoğlu - My World Europe
My World Europe, Başakşehir-Ayazma’da Atatürk Olimpiyat Stadı’na komşu yaklaşık 200 dönümlük bir arazi üzerinde kuruluyor. Geçmişteki tüm Ağaoğlu projeleri gibi ister yaşam ister yatırım amacıyla olsun sizlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. My World Europe, TEM otoyoluna cephesi ve Metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerine ulaşımı çok kolaylaştırıyor.

Aşçıoğlu – Selenium Ataköy
Aşçıoğlu, İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de inşa ettiği Selenium Ataköy projesinde kalan son daireler için 15 Eylül’e kadar “%20 peşinat, %0.70 faiz ve 120 aya kadar vade” imkânıyla ev sahibi yapıyor.

http://www.seleniumatakoy.com/

Ege Yapı – Batışehir
Hayalinizdeki projeden ev sahibi olmak artık mümkün! 120 ay taksitlendirme için %0,70 oran ile taksitlerinizi az az öderken peşinat ödemeden hemen yaşamaya başlayabilir, ödenmesi gereken peşinatı ise tam 2 yıl sonra ödeyebilirsiniz. Ayrıca düşük peşinat ve ara ödeme ile 60 ay %0 faiz fırsatı da bu projelerin ödeme planları arasında.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.