Otomobil Harley sevenler Kars'ta buluştu

Harley sevenler Kars'ta buluştu

16.06.2014 - 13:46 | Son Güncellenme:

Custom Moto Riders Kulübü’nün Türkiye temsilcileri olan Harleyciler, Kars’tan İstanbul’a giderken Erzurum’da ’Cağ kebap molası’ verdi. Motosikleti ve ilginç kıyafetleri ile kent merkezinde tur atan 22 motosikletli büyük ilgi gördü.

Harley sevenler Karsta buluştu


Eşleri ile birlikte yolculuklarını sürdürdüklerini anlatan Custom Moto Riders Kulübü Başkanı Arif Civelek, üyeleri arasında avukat, doktor, polis, reklamcı gibi değişik meslek gruplarından mosiklet sevdalıları bulunduğunu söyledi. Motosiklet kullanmanın psikologa gidip terapi yaptırmaya benzediğini anlatan Civelek, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya özen gösterdiklerini vurguladı. Arif Civelek, şunları söyledi:

"Ünlü değiliz. Ama gittiğimiz her yerde büyük ilgi görüyoruz. Halk bizimle fotoğraf çektirmek için sıraya giriyor. Maraklılar her biri 70- 80 bin TL olan motosikletlere dokunup, inceliyor. Toplu halde giderken motosikletlerin egzozlarından çıkan ses insanları mest ediyor. Amacımız; motosikleti halka sevdirmek. Kars’ta düzenlenen bir sosyal sorumluluk projesine 11 motosikletle katıldıktan sonra dönüyoruz. Erzurum’dan geçerken adını duyduğumuz ’Muammer Usta’ya misafir olduk. ’Cağ kebap ve kadayıf dolma yemeden Erzurum’dan gidilmez’ diyerek mola verdik. Böyle bir tadı dünyanın hiçbir yerinde bulamayız."

Haberin Devamı

Harley sevenler Karsta buluştu


Motosiklet kullanmanın kurallara uyulduğu sürece hiçbir tehlikesi olmadığını ifade eden Arif Civelek, güvenli sürüşü esas aldıklarını bildirdi. Aşırı hız ve kendi aralarında sollama yapmadıklarını, kasksız motosiklete binmediklerini ve sürüş anında kesinlikle telefonla konuşmadıklarını bildiren Civelek, üyelerle birlikte 28 Haziran’da Barcelona’da yapılacak olan ’Harleys Days Barcelona 2014’e katılacaklarını belirtti. Civelek, "İstanbul’dan motosikletlere binip yine eşlerimizle birlikte 12 ülkeyi geçerek 3 bin 700 kilometre yol katedip Barselona’ya gideceğiz. Dünyanın dört bir tarafından gelen Harleycilerin buluşmasında Türkiye’yi ve İstanbul’u temsil edeceğiz" diye konuştu.

Türkiye’de 7 yıl önce kurulan kulübe eşi ile birlikte üye olduklarını belirten ev KADINI Şebnem Tuncel, "Motosiklet tutkunuyum. Eşimle de bu vesile ile tanıştım. Kulüp üyeleri ile birlikte dünyayı geziyoruz. Çocuklarımızda bizler gibi motosiklet tutkunu. Gittiğimiz her yerde büyük ilgili görüyoruz. İmza bile veriyoruz. Motosikletleri eşlerimiz kullanıyor. Çünkü bunlara kadınların gücü yetmiyor" dedi.

Haberin Devamı

Harley sevenler Karsta buluştu