SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Buyaka’da açıldı!

Dubai ve Londra’dan Sonra Samsung Dünyadaki 3. Konsept Mağazasını İstanbul’da Açtı.

|

Tüketici elektroniğinin yenilikçi ve lider gücü Samsung Electronics’in Türkiye’deki en büyük konsept mağazasının resmi açılışı 12 Nisan Perşembe günü Samsung Electronics Türkiye Başkanı SungYong Hong’un katılımıyla Buyaka Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti.

TV’lerden cep telefonlarına, dizüstü bilgisayarlardan kameralara birçok cihazın kolaylıkla birbirine bağlanarak içerik paylaşımı yapabilmesi için geliştirdiği teknolojileri ile “Sınırları Zorlayan” Samsung’un, Buyaka’da hizmete giren konsept mağazası, 367 m2 büyüklüğü ile Samsung mağazaları içinde en büyük olma özelliğini taşıyor.

Dinamik bir yaşam tarzı sürdüren tüketicilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak buna paralel teknolojiler ve çözümler geliştiren Samsung’un dünyada Londra ve Dubai’den sonra ilk kez Buyaka Alışveriş Merkezi’nde hizmete giren mağazası, deneyim odaklı konsept mağaza olma iddiasıyla en yeni ürün alternatiflerini sunuyor.

Akıllı Etkileşim, Akıllı İçerik ve Akıllı Evrim özellikleri ile öne çıkan en yeni Samsung Smart TV’ler; benzersiz bir dinleme deneyimi sunan Samsung Audio Dock’lar, Wi-Fi ile internete bağlanabilen akıllı kameralar, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı, en güçlü ofis teknolojileri, en verimli hacim kullanımı ve etkin enerji tasarrufu sunan yeni elektrikli ev aletleri, Samsung’un Buyaka konsept mağazasında sergileniyor.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Samsung Electronics Türkiye Başkanı SungYong Hong; Buyaka Alışveriş Merkezi’nde açılan konsept mağazanın bir evin tüm elektronik ihtiyaçlarının tek bir noktadan teminini mümkün kıldığını belirterek mağazanın OneDesign duvarı, Smart Home ve Smart Office alanları ile ziyaretçilerine gezerken keyif alacakları ayrıcalıklı bir showroom sunacağını belirtti. Hong; “En teknolojik ve en deneyim odaklı mağaza olma iddiasıyla yola çıkan Samsung Buyaka mağazasında tüketiciler, ürünleri deneyimleyerek rahatlıkla tanıma şansı elde edecekler” dedi.

Mimari konsepti, ışık kullanımı ve malzeme seçimleriyle benzerlerinden ayrışan Buyaka Alışveriş Merkezi; 42.000 m2 ticari alan içinde kalan 140 mağaza ve 1200 araç kapasitesiyle Anadolu yakasına yeni bir yaşam tarzı ve farklılık sunmaya hazırlanırken; Samsung Buyaka konsept mağazasında açılışa özel kampanyalarla ziyaretçilerini bekliyor.

Samsung Buyaka için adres:
Balkan Caddesi No: 233-253 Kat:B2 No:26 Ümraniye, İstanbul - Tel: 0216 290 7585

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.