SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

En hit çizgi diziler Kidz TV’de.

Kidz TV, dünyanın en iyi animasyon stüdyolarının en hit yapımlarını ve en sevilen gençlik dizilerini çocuklarla buluşturmaya devam ediyor.

|

Kidz TV'yi; Tüksat 4A Uydu, D-Smart 129. Kanal, Teledünya 171. Kanal, Tivibu 117. Kanal, Turkcell TV+ 119. Kanal, Vodafone TV 23. Kanal, Fil Box 81. Kanaldan izleyebilirsiniz. Kidz TV’nin hergün yayın akışında olan biribirinden güzel ve heyecan dolu programlardan bir kaçına gelin birlikte göz atalım;

KING JULIEN (16:00, 18:30)

Parti arsızı bir Lemur, Madagaskar’da krallığını ilan ederse neler olur, neler. Bir birinden renkli karakterle dolu eğlenceli bir macera sizleri bekliyor.

PUSS IN BOOTS (15:30, 18:00)

Hiç kediden kahraman olur mu demeyin? Yolu San Lorenzo’ya düşen kahramanımız Çizmeli Kedi şehri kötülerden korumaya çalışırken başına gelmeyen kalmıyor.

TURBO F.A.S.T (09:00, 11:00)

Bu salyangozlar sandığınızdan çok ama çok hızlı. Süper hızlı salyangoz Turbo ve arkadaşlarının yüksek hız ve eğlence içeren maceralarına hazır olun.

ALVINNN VE SİNCAPLAR (13:00, 17:00)

Müziğin ve kahkahanın hızlı treninde bir yolculuğa hazır olun. Janice Karman tarafından yaratılan yepyeni çizgi seri, ‘’ALVINNN!!! ve Sincaplar’’ dördüncü nesil hayranlarını eğlendirmek için ekranlara geri dönüyor.

YOWAMUSHI PEDAL (16:30, 19:00)

Evine bisikletle gidip gelen lise öğrencisi Onada, önce İmauzimi sonra da manga sevdalısı Naruko’nın dikkatini çeker. Bu sıradan gencin özel bir yeteneği olduğunu anlayan ikili onu okulun bisiklet klübü seçmelerine davet ederler ve Onada’nın hayatı sonsuza dek değişir.

POWER RANGERS, SAMURAI (19:30)

Geleneksel Samuray öğretisiyle yetiştirilen savaşçılar, atalarından miras kalan yeteneklerini kullanarak dünyayı Xander önderliğindeki kötülere karşı korumaya çalışacaklardır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.