2019 Mayo ve Bikini Trendleri

2019 yaz moda trendlerine damgasını vuran grafik desenler ve birbirinden renkli modeller, plaj modasında da öne çıkıyor. Bu sezon plaj trendlerinin en ilgi çekici tasarımları arasında, uzun kollu mayo ve bikini modelleri dikkat çekiyor. Genel olarak bikini ve mayo tasarımlarında ise fırfırlar, danteller, parlak kumaşlar ve çiçek desenleri, sahillerde rüzgâr gibi esmeye hazırlanıyor.

Cool ve Gösterişli Uzun Kollular

Uzun kollu mayolar, daha çok yüzücü tipi dediğimiz mayo tasarımları arasında yer alıyor. Bu tip mayoların, güneşlenme için çok elverişli modeller olmadığı aşikâr…

Uzun kollu mayolar, uzun yüzme performanslarında suda kalınan süre içerisinde ısıyı daha fazla cilt üzerinde tutmasıyla avantaj sağlıyor. Şıklığı ve cool görünümü ise uzun kollu mayo ve bikinileri, bu sezon en çok tercih edilen modellerden biri yapmak için hazırlanıyor.

Haberin Devamı

2019 Mayo ve Bikini Trendleri

Romantik Fırfırlar

2019 bikini ve mayo modasına yön veren detaylardan biri de fırfırlar… Bikini altlarında, mayoların askı ve kenarlarında, bikini üstlerinde fırfırlara bolca rastlamaya hazır olun. Fırfır detayının kendine has romantik görünümü, kullanıldığı tüm mayo ve bikinilere de aynı dokunuşu kazandırıyor. Fırfır detayı hacimli bir görünüme sahip olduğu için, bikini altlarında kullanmayı tercih edecek kadınların basen bölgelerinin fazla geniş olmamasında yarar var. Zira fırfırlar bu vücut tipine sahip kadınlarda, olduğunuzdan daha kilolu görünmenize neden olabilir. Aynı önemli detay, büyük göğüs yapısına sahip kadınlar için de geçerli. Eğer normalden biraz daha büyük göğüsleriniz varsa, bikini üstleri ve mayolardan fırfırlı modellerden uzak durmalısınız.

2019 Mayo ve Bikini Trendleri

İpler ve Bağcıklar

2019 bikini ve mayo modası, yepyeni trendleri ile göz dolduruyor. Yeni sezon trendlerinden, bağcıklar ve iplerle tasarlanmış mayo ve bikini modelleri, oldukça şık bir görünüme sahip. 2019 yaz sezonunda sahillerde rüzgar gibi esmeye hazırlanın! Bağcıklı tasarımlarla daha dinamik ve cool bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bikini altlarında, bikini üstlerinde ve mayolarda, ip detayının fonksiyonel ve şık avantajlarından yararlanabilirsiniz.

2019 Mayo ve Bikini Trendleri

Haberin Devamı

Yüksek Bel Bikini Altları

Karnınızı toparlayan ve bacaklarınızı daha uzun gösteren yüksek bel bikini altları, 2019 yaz sezonunda çok moda. Hem işlevsel kullanım özellikleri hem de şık görünümüyle kadınların son dönemlerde en çok tercih ettiği modeller arasında bulunan yüksek bel bikini altları, renkli ve birbirinden canlı desenlerle tasarlanıyor. Yüzerken ve güneşlenirken rahat etmenizi de sağlayan yüksek bikini altı modellerini, farklı renk ve stile sahip üstlerle bir araya getirerek kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

2019 Mayo ve Bikini Trendleri

Pareolar da Bu Sezon Çok Şık!

Plaj giyiminin en önemli parçalarından biri de pareolar. 2019 yaz sezonunda, pareolar da farklı tarz ve modelleriyle göz kamaştırıyor. Danteller, püsküller bu sezonda da geçen yaz olduğu gibi pareo modellerini hareketlendiriyor.

2019 Mayo ve Bikini Trendleri

Size küçük bir tüyo:

Bu sezon dantel tulumlar, sahillerde en çok göreceğimiz pareo modellerinden biri olacak. Pratik ve son derece zarif bir görünüme sahip dantel tulumları, sahilden akşama uzanan geniş bir zaman diliminde değerlendirebilirsiniz. Dantel tulumların içine giyeceğiniz şortlar ve bikini üstleriyle, akşam gezmelerinde de baş döndürücü bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bohem stilin en önemli aksesuarlarından olan dantel ve püskülleri, farklı pareo modellerinde bu sezonda da sıkça göreceğiz. Siz de kendinize en çok yakışan ve beğendiğiniz pareo modellerini, farklı markaların tasarımları arasında bulabilirsiniz.

Sevgiler

Filiz ADAR

Moda ve İçerik Yazarı / Styling

Instgrm: @decocosh

Blog: decocosh.blogspot.com